1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Ressurssenter
  4. Kunnskapssenter
  5. Utskrift
  6. Fire nye forretningsløsninger fra Brother som bidrar til økt produktivitet på kontoret
Nainen istuu toimistossa läppärin takana

Fire nye forretningsløsninger fra Brother som bidrar til økt produktivitet på kontoret

Under travle arbeidsperioder ønsker alle seg snarveier som kan bidra til økt produktivitet og mindre stress.

 

For at virksomheter og medarbeiderne deres skal få frigjort tid, har Brother innført fire effektive nye løsninger som skal øke utskriftsytelsen og redusere tid brukt på administrasjon:
    

1.    Request Help (Be om hjelp via skriveren)

Snarveien til håndtering av enhetsproblemer

Når det oppstår en feil på en utskriftsenhet, er mange redde for å trykke på feil knapp.

Med et interaktivt verktøy for virksomheter som trenger hjelp med skriverne sine, gir Request Help-tjenesten inngående eksperthjelp, slik at du får mer kontroll og ro i sjelen. Bare trykk på ikonet, så får du opprettet en rapport som sendes automatisk til IT-administratoren eller leverandøren av utskriftstjenester.

Denne intuitive løsningen er sikker, den krever ikke ekstra maskinvare, og den gir deg bedre kontroll og oversikt over skriverne dine.

2.    Order Supplies (Bestill rekvisita fra maskinen)

Den problemfrie måten å sørge for påfyll av rekvisita

Skal utskriftsenheter fungere optimalt, må de suppleres med riktig rekvisita. Med stadig voksende oppgavelister er det lett å glemme innkjøp. Brother sin nye Order Supplies-tjeneste gir deg mulighet til å bestille rekvisita direkte fra maskinen med et enkelt tastetrykk.

Dette er en ideell tjeneste for virksomheter som ikke ønsker en styrt utskriftsløsning fullt ut, fordi den eliminerer tiden og innsatsen som er nødvendig for å lete etter de beste tilbudene på rekvisita.

 

MFC-L6800DW

3.    Remote Panel (Ekstern styring av skriveren)

Hjelp lett tilgjengelig

For å gjøre livet enklere når det oppstår skriverproblemer, kan IT-administratoren eller leverandøren av utskriftstjenester nå utføre ekstern feilsøking når det oppstår feil på enheter.

Remote Panel-tjenesten fungerer i sanntid og gjør det mulig for IT-leverandøren din å få sikker tilgang til skriveren, utføre en rask feilsøking og løse eventuelle problemer. Ved å endre innstillinger der og da reduseres maskinens nedetid, og behovet for servicebesøk på stedet kan reduseres.

4.    Barcode Print+ (Utskrift av strekkoder)

Gir mulighet for strekkodeutskrift i henhold til bransjestandard

Barcode Print+ tjenesten gjør det unødvendig å kjøpe en kostbar tilleggsenhet for å dekke behovet for strekkodeutskrift. Du kan nå skrive ut tydelige strekkoder i henhold til bransjestandarden, ved hjelp av utvalgte skrivere fra Brother.

Barcode Print+ kan enkelt integreres med dine eksisterende programvaresystemer og er fullt ut kompatibel med SAP og en rekke andre bedriftsløsninger. Du kan dermed skrive ut egne, tilpassede strekkoder som er skreddersydd til dine spesifikke forretningsbehov.

 

Hver enkelt av disse tjenestene og løsningene er utviklet i den hensikt å oppfylle behovene kundene og servicepartnerne våre har for å oppnå mer produktive utskriftsprosesser, i tråd med Brother sitt motto «At your side».

For mer informasjon om disse og andre Brother løsninger klikk her.

Mer fra Utskrift

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen