1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Remote panel - Ekstern styring av din enhet
Dame i sofa med bærbar datamaskin og mennesker som sitter i et møte i bakgrunnen

Ekstern styring i sanntid

Brothers bedriftsmodeller har en fjernpanelløsning som gjør det mulig for IT-avdelingen eller leverandøren av IT-tjenester å eksternt feilsøke eventuelle problemer på utskriftsenheten. Kontrollpanelet på utskriftsenheten kan enkelt betjenes eksternt fra IT-leverandørens stasjonære PC.

Fjernpanelet opererer i sanntid, og tilbyr et komplett interaktivt grensesnitt til utskriftsenheten. Din IT-leverandør kan få tilgang til hele skriverens funksjonalitet, inkludert vedlikeholdsmodus, for raskt å diagnostisere og løse eventuelle problemer og aktivere innstillinger som skal endres, som om de fysisk stod på skriveren. 

Last ned infoark (Engelsk)

Hvilken nytte kan din bedrift ha av Ekstern styring?

Ikon av en klokke

Spar tid

Eventuelle skriverproblemer løses rask og enkelt uten at du må vente på en serviceteknikker.

Ikon av håndhilsing

Sentralisert support

Forenklet IT-support ved å ha alt under samme tak.

Sikkerhets ikon

Sikkerhet

Data fra din skriver deles via en sikker kommunikasjonskanal hvor informasjonen din krypteres.

60-dagers gratis prøveperiode

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Ekstern styring gir en tids- og kostnadseffektiv måte å forstå service og diagnostiske krav ved hjelp av Web Based Management.

Hvis du er usikker på kriteriene eller kompatibiliteten, anbefaler vi at du kontakter din forhandler eller Brother for å komme i gang.

Når Brother er ditt eksisterende eller foretrukne utskriftsalternativ, gir ekstern styring bedrifter muligheten til å strømlinjeforme diagnostikk for å redusere nedetid på maskinen. Denne løsningen kan også brukes til opplæring og demonstrasjonsformål. 

Ekstern styring kan brukes på kompatible skriverenheter aktivert med denne tjenesten. En lisensnøkkel kreves for å aktivere ekstern styring som er tilgjengelig på følgende enheter:

Sort-hvitt laserskrivere:
DCPL5500DN, DCPL5510DWDCPL6600DW, HLL6410DN, MFCL5700DN, MFCL5710DN, MFCL5710DW, MFCL6710DWMFCL6800DW, MFCL6800DWT, MFCL6900DWMFCL6900DWT og MFCL6910DN.

Fargelaserskrivere:
DCPL8410CDW, HLL9430CDN, HLL9470CDNMFCL8690CDW, MFCL8900CDW, MFCL9570CDWMFCL9570CDWT, MFCL9630CDN og MFCL9670CDN.

LED farge skrivere:
HLL8230CDW, HLL8240CDW, MFCL8340CDW, MFCL8390CDW

Blekkskrivere:
MFCJ5945DW, MFCJ5955DWMFCJ6945DW, MFCJ6955DWMFCJ6947DWMFCJ6957DW og MFCJ6959DW.

For å forenkle bruk av ekstern styring er det nødvendig med en løsning for ekstern tilgang til desktop.

Ja. Den virtuelle representasjonen av en maskinens LCD-berøringsskjerm styres virtuelt i en nettleser fra en ekstern lokasjon, ved hjelp av kryptert SSL-kommunikasjon, når autentisering av brukeren er gitt direkte fra enhetens fysiske kontrollpanel.

Når bekreftelse på ekstern styring er gitt av brukeren, kan en IT-tekniker få tilgang til LCD-berøringsskjermer- og panelknappenes funksjoner, i tillegg til vedlikeholds modus.

Det er kostnadsfritt å laste ned Brother Software License Management Tool. Dette verktøyet er den beste måten å aktivere funksjonene til kjøpte tjenester eller løsninger. For å aktivere ekstern styring-løsningen, send en gyldig lisensfil til skrivereneheten. Du finner mer informasjon her. 

Fyll inn skjemaet

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Brother, vennligst fyll ut kontaktskjemaet nedenfor. Da vil vi ta kontakt med deg så raskt som mulig. Fyll gjerne ut hvilke(t) emne du er interessert i.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Personopplysningene du oppgir vil bli brukt iht våre Personvern policy and Cookie policy