1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Order supplies - Bestill rekvisita fra kontrollpanel
Berørings-skjerm på Brother multifunksjonskriver, med tre ikoner i displayet

Enkelt å bestille rekvisita fra skriveren

Med Brother "Bestill rekvisita" tjenesten gjøres bestilling av ny rekvisita til skriveren raskt og effektivt.

"Bestill rekvisita" er en Brother-tjeneste som gjør at du kan bestille riktig rekvisita når du trenger det. Du trykker bare på "Services" -ikonet på skriverens startskjerm og velger "Bestill rekvisita". 

Last ned Infoark (Engelsk)

Hvilken nytte kan din bedrift ha av "Bestill rekvisita"?

Ikon av en klokke

Mer effektivt

Bestill rekvisita først når du begynner å gå tom.

Ikon av bokser

Plassbesparende

Fjerner behovet for lagringsplass.

Ikon av håndtrykk

Sentralisert support

Din IT-support forenkles ved å ha alt under samme tak.

60-dagers gratis prøveperiode

Bestill rekvisita i tre enkle trinn

Brother multifunksjons-skriver berørings-skjerm med valgalternativer

1. Velg "Bestill rekvisita"

Talltaster på en skriverskjerm

2. Skriv inn antall

Skjerm viser at bestilling er sendt

3. Bestilling sendt

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Bestill rekvisita er en tids- og kostnadseffektiv måte for systemadministrator eller servicepartner å levere deg original rekvisita fra Brother. Ordre gjøres direkte fra menyen i Brother maskinen. Ordre sendes deretter til systemadministrator eller foretrukne servicepartner.

Hvis du er usikker på kriteriene eller kompatibiliteten, anbefaler vi at du kontakter din forhandler eller Brother for å komme i gang.

Hvor Brother er ditt eksisterende eller foretrukne utskriftsalternativ, og en administrert utskriftstjeneste (MPS) ikke oppfyller dine eksakte krav. Bestill rekvisita tjenesten gir bedrifter muligheten til å strømlinjeforme levering av Brother original rekvisita og oppfyller dette behovet dersom en MPS-løsning ikke er et alternativ.

Bestill rekvisita fungerer bare med kompatible enheter som er aktivert med denne funksjonen. En lisensnøkkel er nødvendig for å aktivere Brother Services, som er tilgjengelig for følgende enheter:

Sort-hvitt laserskrivere:
DCPL5500DN, DCPL5510DWDCPL6600DW, HLL6410DNMFCL5700DN, MFCL5710DN, MFCL5710DW, MFCL6710DWMFCL6800DW, MFCL6800DWT, MFCL6900DW, MFCL6900DWT og MFCL6910DN.

Fargelaserskrivere:
DCPL8410CDW, HLL9430CDN, HLL9470CDNMFCL8690CDW, MFCL8900CDW, MFCL9570CDW, MFCL9570CDWT, MFCL9630CDN og MFCL9670CDN.

LED farge skrivere:
HLL8230CDW, HLL8240CDW, MFCL8340CDW, MFCL8390CDW

Blekkskrivere:
MFCJ5945DW, MFCJ5955DWMFCJ6945DW, MFCJ6955DWMFCJ6947DWMFCJ6957DW og MFCJ6959DW.

Ingen ekstra maskinvare er nødvendig. Når forhandlerinformasjonen er forhåndsprogrammert til en enhet, er prosessen for bestilling satt.

Ja. Du kan legge opp til bruk av PIN-kode for utskrift for å hindre uberettiget bruk. Forespørsler via e-post sendt til administrator eller din tjenestepartner sendes sikkert ved hjelp av SSL eller TLS.

"Bestill rekvisita" ikon er lagt til i "Services" menyen på skriverens startskjerm. Antall rekvisita kan spesifiseres på enhetens kontrollpanel.

Brother Software License Management Tool kan lastes ned kostnadsfritt. Det er den beste måten å aktivere funksjonene til kjøpte tjenester eller løsninger. For å aktivere tjenesten "Bestill rekvisita", sendes en gyldig lisensfil til maskinen. Du finner mer informasjon her

Fyll inn skjemaet

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Brother, vennligst fyll ut kontaktskjemaet nedenfor. Da vil vi ta kontakt med deg så raskt som mulig. Fyll gjerne ut hvilke(t) emne du er interessert i.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Personopplysningene du oppgir vil bli brukt iht våre Personvern policy and Cookie policy