1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljø, resirkulering og bærekraftig utvikling
  4. Samfunnsansvar og bidrag til FN bærekraftsmål

Vår forpliktelse til FN sine bærekraftsmål 

 

Hva er bærekraftsmål (SDG-er)

I 2015 vedtok alle de 193 medlemslandene i FN 17 mål for bærekraftig utvikling, som er rettet mot å gjøre verden «mer velstående, inkluderende, bærekraftig og motstandsdyktig» Disse målene fokuserer på en rekke ulike områder fra fattigdom til sirkulær økonomi.

Brother fokuserer på 9 av disse målene som er mest relevante for vår virksomhet, og sikrer at vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn.

Se videoen vår for å finne ut hvordan Brother vil oppnå disse bærekraftsmålene.

Trenger du å resirkulere et Brother produkt? 

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

Brother og den sirkulære økonomien

Ved å bruke Brother produkter kan du bidra til å beskytte planeten vår. Det er fordi vi i Brother jobber mot en sirkulær økonomi, der vi vedlikeholder, reparerer og til slutt resirkulerer produktene våre, i stedet for å bare erstatte dem. Gjennom den sirkulære økonomien ønsker Brother å skape mer holdbare, varige produkter som kan hjelpe deg på din vei til å bli mer bærekraftig. Fra resirkulering av toner til reparasjon av maskiner, jobber vi hardt for å redusere vår innvirkning på miljøet. 

 

Lær om sirkulær økonomi

A beach with a green forest in the distance with clouds above

Blogger om miljøet

Hvis du trenger råd om hvordan du kan være mer bærekraftig, eller ønsker å holde deg oppdatert på hva vi gjør hos Brother, les mer i våre blogger om miljø og bærekraftig utvikling.

Våre blogger rundt miljø
Green transparent globe on green grass

Global CSR

Så vel som i Europa, arbeider vi også for å sikre at Brother er bærekraftig globalt, inkludert vår forsyningskjede. Som en del av dette har Brother forpliktet seg til FN Global Compact og blitt uavhengig vurdert av EcoVadis.

Les mer om Brother CSR