1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljø, resirkulering og bærekraftig utvikling
  4. Brother sirkulær økonomi

 

Hva er en sirkulær økonomi?

En sirkulær økonomi beveger seg bort fra "take-make-waste" modellen og ser på hvordan avfall kan reduseres gjennom redusert bruk av ressurser, forlenget levetid, gjenbruk, reproduksjon og resirkulering. 

Vi ønsker å gjøre det enkelt å velge det bærekraftige valget, og derfor er vårt oppdrag å produsere holdbare, varige produkter, redusere energiforbruket, gjenbruke og reparere når det er mulig og resirkulere der vi kan. Her er noen av de tingene vi gjør for å oppnå sirkulær økonomi hos Brother. 

Brother colleagues in a factory with products

Resirkuler gratis med Brother

Du kan gjøre ditt for sirkulær økonomi ved å returnere brukte blekkpatroner og tonerkassetter til oss, og vi vil resirkulere dem gratis. Med din hjelp kan vi fortsette å minimere vår påvirkning på miljøet. Resirkuler i dag. 

Resirkuler gratis
Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Brother originale rekvisita 

Brother skrivere er utviklet for å fungere sammen med vår original rekvisita, for å redusere avfall og deres miljøpåvirkning. Bruk av original rekvisita minimerer strømforbruket og gir den beste kvaliteten fra skriveren.

 

Bestill original rekvisita
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

Samfunnsansvar

På et globalt nivå har Brother forpliktet seg til å jobbe mot flere av FN sine bærekraftsmål (SDG-er). Vi mener det er vårt ansvar å gjøre vårt beste for miljø og bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt samfunnsansvar
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Produkt og samsvar

Brother overholder alle juridiske krav og sikrer at alle produkter er holdbare og har høy utskriftskvalitet.

 

Les mer om overholdelse
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Verdier og filosofi

Brother er forpliktet til å være en ansvarlig, etisk og bærekraftig virksomhet, implementert gjennom våre retningslinjer for praksis og Brother Group Global Charter.

Les mer om verdier og filosofi