Lagt til handlekurv
En person holder kaffebønner i hendene

Hva vi gjør

Brother støtter Cool Earth på en rekke måter, som for eksempel gjennom initiativet “Click for the Earth” kampanjen og en aktivitet for europeiske ansatte kalt Eco-Point.

Kunder kan også hjelpe Brother å støtte Cool Earth gjennom det kostnadsfrie retur- og gjenvinningsprogrammet for tonere og blekkpatroner.

Les mer
En person i klesdrakt fra Peru

Asháninka

Brother har gitt støtte til Cool Earth sitt Asháninka partnerskap i den peruanske regnskogen siden 2009. På den tiden har vi bidratt med utstyr til medisinske poster, gitt tilgang til rent vann til lokal samfunnet og finansiert seks båter for nødevakuering og transport til lokale markeder.

 

 

Lær mer om Asháninka
To barn går på en strand med palmer i bakgrunnen

Orangerie Bay

Vårt samarbeid har utvidet seg til Orangerie Bay i Papua New Guinea sin regnskog. Så langt har vi finansiert en ny skolebygning, donert symaskiner til et kooperativ drevet av kvinner og bidratt med husholdningsartikler og jordbruksredskaper til landsbybeboerne.

 

 

Lær mer om Orangerie Bay

Samarbeid

Siden 2008 har Cool Earth bidratt med å beskytte millioner av trær fra tømmerhoggere og dermed beskyttet biologisk mangfold og hjulpet landsbyer med å ta vare på skogen og sine boliger.

Med Brother sin støtte har veldedighetsorganisasjonen beskyttet over 6000 mål med regnskog fra ødeleggelse i Peru og Papua New Guinea.  

"Vi i Brother er veldig stolte av vår mangeårige samarbeid med Cool Earth. Våre medarbeidere og kunder fortsetter å beskytte den viktige regnskogen og dens lokalsamfunn i Peru og Papua Ny Guinea gjennom en rekke tiltak, blant annet en halvårlig pengeinnsamling quiz og toner returordning".

- Isao Noji, Managing Director, Brother International Europe.


Gi støtte til Cool Earth

  Last ned PDF brosjyre

Papua New Guinea - ett år etter
Se denne videoen lær mer om hva vårt samarbeid har bidratt med så langt i Orangerie Bay.

Ikon av et tre Cool Earth

3,5 millioner

utrydningstruede regnskogtrær beskyttet

Ikon av mennesker i en gruppe for Cool Earth

56 liv reddet

ved å gi støtte til nødevakueringer

Ikon av et hvitt hus med på blå bakgrunn

174 familier

styrket gjennom kooperativer