1. Hjem Brother
  2. Kundestøtte
  3. How-to guider - Generelt
  4. Hvordan bruke P-touch merkemaskin og Pro Label Tool appen
P-touch P900W merkemaskin som skriver ut på gul Pro Tape

Hvordan bruke P-touch merkemaskin og Pro Label Tool appen

Det er viktig at merking av elektriske installasjoner som EL-tavler, patchpaneler og kabelidentifikasjon gjøres riktig og følger standardene.

Nedenfor kan du se videoene om hvordan du produserer holdbare merkelapper med Brother håndholdt P-touch merkemaskin for elektrikere og vår Brother Pro Label Tool App.

Varianter av Brother tape

Til våre P-touch merkemaskiner kan du bruke vår TZe-tape, som inkluderer vår Pro Tape-serie. Vår TZe-tape er holdbare enten du bruker dem utendørs eller innendørs. Hemmeligheten bak holdbarheten er det klare, laminerte topplaget som beskytter teksten din selv i de mest ekstreme miljøer. Vår P-touch merketape (TZe-tape) er tilgjengelige i et bredt spekter av farger og størrelser. P-touch-utskriftsteknologi har en slitesterk laminering som topplag, som ikke finnes hos noen andre merker for merkemaskiner, noe som gjør den helt unikt.

P-touch laminert merketape har blitt "tested to the extreme" og motstår:

• Vann
  • Sollys
  • Kjemikalier
  • Slitasje
  • Ekstreme temperaturer (-80 grader celsius til +150 grader celcius)

Last ned og les mer om teknisk tapeinformasjon, som viser flere detaljer om våre merketaper og hvilke tester de har gjennomgått.

"How to" videoer

Her er en oversikt over videoene som du kan se nedenfor:

1. Hvordan designe og skrive ut en merkelapp for nettverksutstyr

2. Slik bruker du Brother sin profesjonelle P-touch merkemaskin og Pro Label Tool-appen for å skrive ut holdbare, kompatible merkelapper for kabelmerking, frontplater og nettverksutstyr

3. Hvordan bruke Brother sin tape med ekstra sterkt lim for holdbarhet

4. Hvordan bruke merkelapper for patchpaneler med en Brother merkemaskin og Pro Label Tool-appen, slik at alle merkelappene er fullstendig kompatible

5. Slik merker du med kabelflagg og kabelpakning med Brothers P-touch merkemaskin og Pro Label Tool-appen

6. Slik bruker du din Brother P-touch merkemaskin til å skrive ut en stor serie merkelapper med Pro Label Tool-appen uten å måtte skrive inn den samme informasjonen om og om igjen

1. Hvordan designe og skrive ut en merkelapp for nettverksutstyr

2. Slik bruker du Brother sin profesjonelle P-touch merkemaskin og Pro Label Tool-appen for å skrive ut holdbare, kompatible merkelapper for kabelmerking, frontplater og nettverksutstyr

3. Hvordan bruke Brother sin tape med ekstra sterkt lim for holdbarhet

4. Hvordan bruke merkelapper for patchpaneler med en Brother merkemaskin og Pro Label Tool-appen, slik at alle merkelappene er fullstendig kompatible

5. Slik merker du med kabelflagg og kabelpakning med Brothers P-touch merkemaskin og Pro Label Tool-appen

6. Slik bruker du din Brother P-touch merkemaskin til å skrive ut en stor serie merkelapper med Pro Label Tool-appen uten å måtte skrive inn den samme informasjonen om og om igjen

Mer fra How-to guider - Generelt