1. Hjem Brother
  2. Kundestøtte
  3. How-to guider - Generelt
  4. Slik bruker du appen Brother Mobile Connect til å få mest mulig utbytte av skriveren
Brother Mobile Connect App open on smartphone on lime green gradient background

Slik bruker du appen Brother Mobile Connect til å få mest mulig utbytte av skriveren

Si hei til en bedre måte å skrive ut, administrere og mye mer. Slik installerer og bruker du Brother Mobile Connect-appen.

Når du bruker skriveren din, er det som regel til en oppgave som haster, ikke sant?

Og derfor er det så frustrerende å finne ut at du er tom for toner akkurat når du trenger den mest. Dette trenger heldigvis ikke å være et problem. I denne bloggen viser vi hvordan du bruker appen Brother Mobile Connect til å få mest mulig utbytte av skriveren din og oppnår fordeler som:


• Spesialtilbud når det begynner å bli tomt for forbruksvarer
• Utskrift på farten
• Statusrapporter for enheten din
• Visning av utskriftshistorikk

Du kan rett og slett glede deg over en bedre måte å skrive ut og håndtere skriveren din på, og mer. Her får du vite hvordan du installerer og bruker appen.

 

>> Hvordan laste ned Brother Mobile Connect-appen

>> Hvordan bestille flere blekkpatroner

>> Hvordan koble til for større kontroll

>> Hvordan oppnå større besparelser

Slik laster du ned Brother Mobile Connect-appen

Du kan laste ned Brother Mobile Connect-appen fra App Store og Google Play

Dersom du er redd for at innviklet konfigurering skal gjøre det vanskelig å bruke denne appen til Brother-skriveren din, kan du ta det helt rolig. Vi tilbyr enkle, trinnvise instruksjoner online til både Apple og Android


Det er ikke bare konfigureringen som er enkel, grensesnittet er også brukervennlig og tilpasset skriveren – du trenger altså ikke å bruke tid på å lære ny teknologi.

 
How to download the Brother Mobile Connect App

Slik bestiller du flere blekkpatroner

Det som er frustrerende når skriveren går tom for blekk eller toner, er å oppdage det først når du skal gjøre ferdig en oppgave som haster. Det passer aldri å gå tom for forbruksvarer, uansett om du skal skanne en fødselsattest eller skal skrive ut skoleprosjektet ditt eller en viktig forretningsrapport.

Men med den superenkle Brother Connect-appen får du nyttige varsler som holder deg oppdatert om blekk- og tonernivåene. Med den enkle bestillingsprosessen kan du bestille når og hvor som helst - du kan også få spesialtilbud på originale Brother produkter

Med skreddersydde oppdateringer trenger du heller ikke å være redd for å bestille feil produkter.

Ikke nok med at du når som helst kan sjekke mengden blekk eller toner, du varsles også når nivåene begynner å bli lave. I tillegg har du mulighet til å kjøpe mer av forbruksvarene du trenger (når og hvor som helst) eller få det levert uten å løfte en finger.

 

Check ink and toner levels directly from the Brother Mobile Connect App
Order the supplies you need directly from the Brother Mobile Connect App

Slik oppretter du en trådløs forbindelse til smarttelefonen din

Med det superenkle oppsettet i Brother Mobile Connect-appen har du frihet til raskt å skrive ut dokumenter og bilder fra hvor som helst. I tillegg har du mulighet til å skanne filer rett fra smarttelefonen.

Slik skriver du ut med Mobile Connect

Med Mobile Connect-appen skal det være raskt og enkelt å skrive ut. Fra det brukervennlige grensesnittet kan du skrive ut dokumenter eller fotografier.

Du kan skrive ut bilder rett fra biblioteket på smarttelefonen din eller fra skylageret. Utskriftsinnstillinger for fotografier stilles inn automatisk, men du kan endre dem i appen. Da trenger du bare å trykke på ”Skriv ut”.

For dokumenter er prosessen like enkel. Du henter frem dokumentet som skal skrives ut, på mobilen. Mobile Connect endrer automatisk til de beste innstillingene for dokumentet, slik at du bare kan klikke på ”Skriv ut”, og så er det gjort. 

 

How to print with the Brother Mobile Connect App

Slik skanner du med Mobile Connect


For å skanne viktige filer trenger du bare å velge ikonet ”Skann” i grensesnittet. Deretter angir du dokumentstørrelse og fargeinnstillinger.

Du har mulighet til å legge til flere sider, velge PDF eller JPEG avhengig av type fil du skanner, og endre navn på dokumentet.

En ekstra fordel ved å bruke Mobile Connect-appen til skanning er at du også kan vise hele historikken for skanningen og enkelt hente tidligere dokumenter.

How to scan with the Brother Mobile Connect App

Slik oppnår du størrebesparelser

Når du har koblet telefonen til skriveren din trådløst ved hjelp av Mobile Connect-appen, kan du begynne å utnytte alle fordelene. 

Meld deg på push-varsler for å få oppdateringer om forbruket av blekk og toner samt andre vedlikeholdsvarsler.

Når du har aktivert varsler, kan du få eksklusive rabatter i forbindelse med disse påfyllingsmeldingene.

Mobile Connect - At Your Side

Begynn å få mest mulig ut av Brother-skriveren din i dag, med friheten til å skrive ut hvor som helst og enkelt fylle på forbruksvarer og håndtere abonnementet ditt på ett sted.

 

Få tilgang til enda mer med  Brother Mobile Connect-appen.

Mer fra How-to guider - Generelt

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen