1. Hjem Brother
  2. Kundestøtte
  3. Alle apper
  4. Pro Label Tool app

Nye funksjoner lagt til Pro Label Tool-appen

Compact office inkjet - compact icon

Enklere å bruke

Endre tekstblokkbredden i stående og liggende modus for å passe dine behov.

Compact office inkjet - connectivity icon

Mer intuitiv

Tilgang til tidsbesparende søk etter maler, databaseopplasting og verktøy for etikettformat.

Compact office inkjet - media icon

Del etikettdesign

For rask utskrift, del dine lagrede maler med andre brukere.

Pro Label Tool app vist på en smarttelefon og et el-panel i bakgrunnen

Enkel å bruke

Bruk smarttelefonen til å velge, redigere og skrive ut merkelapper av profesjonell kvalitet på følgende merkemaskiner: PTE560BTVP, PTE560BTSP, PTP750W, PTP900Wc, PTP950NW og PTD800W.

Gjør utskrift av merkelapper raskere, tilpass menyen på skjermen og endre bredden på merkelappen dynamisk i redigeringsmenyen.

Last ned fra App Store og Google Play

Pro Label Tool lietotne

Hold deg oppdatert

Med Brother sin nettskyserver kan du holde deg oppdatert med gjeldende forskrifter og standarder. Automatisk visning av ferdige etikettmaler for kabler, patchpaneler, frontplater, RCD-forbruksenheter, merkelapper for test og inspeksjon samt identifikasjon av nettverksutstyr,

Finn maler raskt ved hjelp av søkefeltet.

Pro Label Tool lietotne

Enkelt å tilpasse

Lag tilpassede merkelapper for bransjestandard der du befinner deg.

Bruk funksjonen "Ny merkelapp" til å opprette merkelapper med informasjon om standardisert nettverksadresse.

Du kan til og med legge til firmalogo og kontaktinformasjon.

Ingeniør som bruker en PT-E550W Pro Label Tool app for et fiber installasjons prosjekt

Helt tilkoblet

Innholdsrik forhåndsvisning.
Kan kobles til en CSV-database for å øke effektiviteten på stedet og eliminere feil.

Du kan enkelt overføre etikettdesign fra en datamaskin for å skrive dem ut mens du er på farten.

Lagre og del maler med andre brukere.

Ønsker du kontakt med en Brother ekspert?

Ikon for Pro Label Tool appen

Last ned appen Pro Label Tool

Brother Pro Label Tool er en kostnadsfri app for iOS og Android.

• Enkelt å koble til din merkemaskin*
  • Enkel å bruke - velg, rediger og skriv ut profesjonelle slitesterke merkelapper
  • Klar til å skrive ut på maler tilpasset din industri

*Kompatibel med: Brother PTE550WVP, PTE550WNIP, PTE560BTVP, PTE560BTSP, PTD800W, PTP750W, PTP900W og PTP950NW.

Brother Pro Label Tool har vunnet iF Design Award 2022!

Finn ut mer om PTE560BTVP merkemaskin