Original Brother TZeS121 merketape – sort på klar, med sterkt lim, 9 mm bred

Brother TZeS121 sort på klar selvklebende laminert merketape med sterkt lim – 9 mm bred

kr 250,00 Inkl. MVA

kr 200,00 Ekskl. MVA

9 mm bred, 8 m lang

Ekstra sterkt lim

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother P-touch TZeS121 sort på klar 9 mm bred merketape med ekstra sterkt lim

Nøkkelfunksjoner

  • 9 mm bred, 8 m lang
  • Ekstra sterkt lim
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Kompatibel med et bredt utvalg av Brother P-touch merkemaskiner, er denne originale TZeS121 laminerte merketapen med ekstra sterkt lim spesielt allsidig med sort på klar farge for et lettlest resultat. Egner seg til bruk hvor merkelappen skal sitte ekstra godt enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZeS121 merketapen vil garantert gi deg klare og tydelige etiketter som er lette å lese og som sitter godt.

Dette spesielt sterke limet gir mer limkraft, og sørger for at etikettene dine holder seg festet til ru og ujevne overflater.

Like praktisk hjemme, på kontoret eller arbeidsplassen, er denne 9 mm brede laminerte TZeS121 merketapen i sort på klar ideell for bruk på overflater der ekstra feste er nødvendig, for eksempel metallskap, plast med ujevn og ru overflate eller andre formål uten jevne overflater.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen