Original Brother TZe111 merketape – sort på klar, 6 mm bred

Brother TZe111 sort på klar selvklebende laminert merketape – 6 mm bred

kr 172,50 Inkl. MVA

kr 138,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

6 mm bred, 8 m lang

Brother original merketape i høy kvalitet

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother P-touch TZe111 sort på klar merketape

Nøkkelfunksjoner

  • 6 mm bred, 8 m lang
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Kompatibel med et bredt utvalg av Brother P-touch merkemaskiner, er denne originale TZe111 laminerte merketapen spesielt allsidig med sort på klare farge for ett lettlest resultat. Egner seg til bruk hvor som helst enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZe111 merketapen vil garantert gi deg klare, tydelige etiketter som er lette å lese og som varer lenge.

Like praktisk hjemme, på kontoret eller på arbeidsplassen, kan denne laminerte TZe111 merketapen i sort på klar brukes til å identifisere innholdet i alt fra plastmapper og hyller, til USB minnepenner, samt kabler og annet utstyr.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen