Lagt til handlekurv

BWP1D600110 sort bånd i premium voks for termisk overføring

BWP1D600110 sort bånd i premium voks for termisk overføring, 600 meter lengde og 110 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 6 ruller - pris per rull).

kr 215,00 Inkl. MVA kr 172,00 Ekskl. MVA
Dette høykapasitets båndet på 600 meter i premium voks er utviklet for å oppfylle kravene til profesjonell etikettutskrift. For bruk innen transport, logistikk, produksjon og andre miljøer kan du bruke disse 110 mm brede båndene til utskrift av strekkoder, logoer, leveranseinformasjon og en rekke andre applikasjoner.
 
BWP1D600110 sort bånd i premium voks for termisk overføringsteknologi er kostnadseffektive og brukes sammen med kompatible etikettruller i din Brother TJ industrielle etikettskriver.
 
Min. bestilling 6 ruller (Pris per rull).

Nøkkelfunksjoner

  • Ekstra høy kapasitet på 600 meter i lengde per bånd
  • 110 mm bredde
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Premium voks med sort blekk
  • Krever kompatible etikettruller

Oversikt

Bånd i premium voks for industrielle TJ etikettskrivere

BWP1D600110 sort bånd i premium voks for termisk overføring sikrer deg profesjonell og problemfri utskrift av etiketter.

Det 110 brede båndet muliggjør utskrift av strekkoder og tekst for en rekke applikasjoner på din kompatible Brother industrielle TJ etikettskriver.

Med en lengde på 600 meter per bånd sikrer dette høykapasitetsbåndet deg færre utskiftinger og mindre nedetid, noe som sparer deg for tid og penger.

Ved å velge et bånd sertifisert av Brother International Europe, vil du sørge for at din Brother etikettskriver fortsetter å fungere på sitt beste, selv i de tøffeste produksjonsmiljøene.

Kompatibel med

Kompatible etikettskrivere