Lagt til handlekurv

BSS1D450110 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring

BSS1D450110 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring, 450 meter lengde og 110 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 8 ruller - pris per rull).

kr 220,00 Inkl. MVA kr 176,00 Ekskl. MVA

Dette høykapasitets båndet i standard voks/harpiks er utviklet for å oppfylle kravene til profesjonell etikettutskrift. For bruk innen transport, logistikk, produksjon og andre miljøer kan du bruke disse 110 mm brede båndene til utskrift av strekkoder, logoer, leveranseinformasjon og en rekke andre applikasjoner.

BSS1D450110 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføringsteknologi er kostnadseffektive og brukes sammen med kompatible etikettruller i din Brother TJ industrielle etikettskriver.

Min. bestilling 8 ruller (Pris per rull).

Nøkkefunksjoner

  • Høy kapasitet på 450 meters lengde per bånd
  • 110 mm bredde
  • Standard voks/harpiks med sort blekk
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Krever kompatible etikettruller

Overview

Bånd i standard voks/harpiks for industrielle TJ etikettskrivere

BSS1D450110 sort bånd i standard voks/harpiks for termisk overføring sikrer deg profesjonell og problemfri utskrift av etiketter.

Det 110 brede båndet muliggjør utskrift av strekkoder og tekst for en rekke applikasjoner på din kompatible Brother industrielle TJ etikettskriver. Med en lengde på 450 meter per bånd sikrer du deg færre utskiftinger og mindre nedetid, noe som sparer deg for tid og penger.

Ved å velge et bånd sertifisert av Brother International Europe, vil du sørge for at din Brother etikettskriver fortsetter å fungere på sitt beste, selv i de tøffeste produksjonsmiljøene.

Kompatibel med

Kompatible etikettskrivere