Brother original BP80MRA3 – matt A3 papirrull for blekkskriver

Brother BP80MRA3 matt A3 papirrull for blekkskriver. Skriv ut bannere, panoramabilder og skilt i langt format. 18 m lengde.

kr 417,50 Inkl. MVA

kr 334,00 Ekskl. MVA

Originalt Brother produkt av høy kvalitet

Sikrer at dokumentene dine ser best mulig ut

Bruk BP80MRA3 papirrull for enkelt å skrive ut bannere, plakater, panoramabilder eller reklameskilt

Produktdetaljer

Brother BP80MRA3 matt papirrull

Papirvekt 145 g/m.

Hver rull er 18 m lang

Nøkkelfunksjoner

  • Originalt Brother produkt av høy kvalitet
  • Sikrer at dokumentene dine ser best mulig ut
  • Bruk BP80MRA3 papirrull for enkelt å skrive ut bannere, plakater, panoramabilder eller reklameskilt
  • Papirvekt 145 g/m.
  • Hver rull er 18 m lang

Beskrivelse

Denne originale BP80MRA3 matte A3 papirrullen er fagmessig designet for å være kompatibelt med din Brother blekkskriver, og sikrer at dokumentene dine alltid er skarpe og klare med resultater du kan stole på.

Oversikt

Sørg for at din Brother skriver fungerer best mulig og at dokumentene dine alltid ser imponerende ut ved å installere en rull med BP80MRA3 matt A3 papir for blekkskrivere. 

BP80MRA3 papirrull er et originalt Brother produkt, slik at du kan være sikker på at det er nøye utformet og fagmessig designet for å gi deg best mulig resultat, slik at du får mest mulig ut av din Brother blekkskriver og sikrer at dokumentene dine alltid leveres raskt, effektivt og med 100% nøyaktighet.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen