Originalt Brother BP71GP20 glanset fotopapir 10 cm x 15 cm

Brother BP71GP20 glanset fotopapir 10 cm x 15 cm , 260 g/m². Inneholder 20 ark.

kr 70,00 Inkl. MVA

kr 56,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Pakken inneholder 20 ark (10 x 15 cm)

Originalt Brother produkt av høy kvalitet

Sørger for at dokumentene dine ser best mulig ut

Produktdetaljer

Brother BP71GP20 glanset fotopapir 10 cm x 15 cm

Nøkkelfunksjoner

  • Pakken inneholder 20 ark (10 x 15 cm)
  • Originalt Brother produkt av høy kvalitet
  • Sørger for at dokumentene dine ser best mulig ut

Beskrivelse

Fagmessig designet for å fungere godt med din Brother blekkskriver sørger dette originale BP71GP20 glansede fotopapiret i 10 cm x 15 cm for at fotografiene dine gjengis klare og rene, og gir deg et ferdig produkt som helt sikkert vil imponere.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

Sørg for at din Brother blekkskriver fungerer best mulig og at dokumentene dine alltid ser mest mulig imponerende ut, ved å benytte BP71GP20 10 cm x 15 cm glanset fotopapir i papirmagasinet..

Dette BP71GP20 fotopapiret er ideelt ved utskrift av fotografier, hjelper deg med å få mest mulig ut av din Brother blekkskriver og sørger for at dokumentene dine alltid leveres raskt, effektivt og med 100 % nøyaktighet.

Siden BP71GP20 glanset fotopapir er et originalt Brother produkt, kan du være sikker på at det har blitt nøye designet og fagmessig konstruert for å gi deg de aller beste resultatene. Hvorfor velge annet billigere uoriginalt fotopapir som kan føre til et dårligere resultat når du kan stole på at Brother leverer den høyeste kvaliteten, hver gang?

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen