Brother original LC123C cyan høykapasitet blekkpatron

Brother LC123C cyan høykapasitet blekkpatron - skriver ut ca. 600 A4 sider

kr 290,00 Inkl. MVA

kr 232,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut 600 sider i henhold til ISO / IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Produktdetaljer

LC123C_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut 600 sider i henhold til ISO / IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron

Beskrivelse

Brother original LC123C cyan høykapasitet blekkpatron er spesielt utviklet for å sørge for at du får kvalitetsdokumenter hver gang du skriver ut. Med fargebestandige egenskaper kan du nyte skarpe klare farger som varer. Ved å kjøpe originale Brother blekkpatroner beskytter du skriveren mot potensiell langsiktig skade forårsaket av bruk av uoriginale produkter.

Mer om dette produktet ...

Finnes også i andre farger:

Når det er på tide for en ny blekkpatron, kan du stole på Brother LC123C cyan høykapasitet blekkpatron for å sikre at skriveren fortsetter å fungere skikkelig, og dokumentene har skarpe og klare farger.

Det kan virke fristende å kjøpe billigere, uoriginalt blekk, men du bør vite at disse uoriginale blekkpatronene ikke bare påvirker kvaliteten på bildene dine, men kan også forårsake langvarig skade på skriveren din.

Brother Original LC123C Cyan blekkpatron er en perfekt løsning for hjemmebruk eller for et lite kontor som ønsker å redusere kostnader og forbedre produksjonen. Blekkpatronen gjør at maskinen fungerer som den skal, og gir deg bedre verdi for pengene, langsiktig og perfekt resultater hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen