Brother original LC1100Y gul blekkpatron

Brother LC1100Y gul blekkpatron - skriver ut ca. 325 A4 sider

kr 211,25 Inkl. MVA

kr 169,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 325 A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

LC1100Y_main

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 325 A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother original LC1100Y gul blekkpatron er spesielt designet for optimal utskriftsytelse og garanterer utskrifter med klare skarpe farger. Blekkpatronene er enkle å montere og passer til utvalgte Brother blekkskrivere for enkel utskrift av dine dokumenter med utmerket resultat.

Mer om dette produktet ...

Finnes også i andre farger:

Med LC1100Y gul blekkpatron trenger du ikke å gå på kompromiss med kvalitet. Designet for å fungere smidig med din Brother blekkskriver leverer LC1100Y fantastiske resultater - gang på gang. Takket være den spesielle utformingen av skriverhodet får du jevne og fine utskrifter av dokumenter i høy kvalitet sammen med LC1100Y. 

Med billigere uoriginale blekkpatroner kan du på kort sikt spare penger, men det kan kan gi deg flere utskriftsproblemer og kan også skade din maskin - så er det virkelig verdt risikoen? 

Ved å velge original LC1100Y blekkpatron kommer din skriver til å fortsette å fungere på beste måte og garantien forblir gyldig. Kjøp ny LC1100Y i dag før den gamle blir tom.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen