1. Hjem Brother
  2. Merkemaskiner, etikettskrivere og kvitteringsskrivere
  3. QL800 serien etikettskrivere
  4. QL800 bransjer
QL-800 Label Printer Range

Se forskjellen

Finn forhandler

Hvordan QL800 etikettskriver serien kan hjelpe i din bransje

Empty office

Kontor

Gjør det enkelt å finne filer og gi din il-post en visuell følelse av at det haster med synlige sorte og røde etiketter i løpende lengde. Eller skriv ut i sort på både etiketter i løpende lengde og i fast format.

Bruksområder inkluderer adresseetiketter, etiketter for filer, oppbevaringsesker, skap, hyller, kontorrekvisita og innendørs midlertidig skilting.

Se QL800

Labels in a warehouse facility

Drift og administrasjon

Få umiddelbar oppmerksomhet med sorte og røde etiketter. Lag synlige skreddersydde etiketter for midlertidig skilting for innendørs bruk når behovet oppstår, med vår tofargede etikettrull i løpende lengde. Viktig for sikkerhetsmerking. Eller skriv ut i sort på mer holdbare etiketter i plastfilm.

Bruksområder inkluderer midlertidig innendørs skilting, navnelapper for besøkende, merking av kontorutstyr og kontormøbler. 

Se QL800

Labels on boxes in a warehouse

Post og lager

Skriv ut svært synlige adresse- og håndteringsetiketter i sort og rødt i løpet av få sekunder ved hjelp av vår tofargede etikettrull i løpende lengde, for å forsikre sikker levering av pakker og forhindre forsinkede leveranser.

Bruksområder inkluderer adresseetiketter, etiketter for posthåndtering, lagerhyller, strekkoder på varer, paller og esker, inventar og innendørs midlertidig skilting.

Se QL800

Labels being used in a retail store

Varehandel

Øk salget med prislapper som gir økt oppmerksomhet og tilbud skrevet ut på vår tofargede etikettrull med sort og rød tekst i løpende lengde. QL820NWBc etikettskriver har en frittstående LCD berøringsskjerm og valgfri batteribase - perfekt for bruk i butikk.

Bruksområder inkluderer produktetiketter, prislapper, etiketter for spesialtilbud, strekkoder, identifikasjon og sporing på lager og innendørs midlertidig skilting.

Se QL820NWBc

Labels being used on food at a supermarket

Mat og catering

Overhold matinformasjonsforskriften og skriv ut synlige etiketter i løpende lengde og fremhev allergener, utløpsdatoer og spesialtilbud i sort og rødt. QL820NWBc har en frittstående LCD berøringsskjerm for øyeblikkelig utskrift av etiketter. 

Bruksområder inkluderer merking av allergener, produktmerking, prislapper, etiketter for hyller i kjøleskap og strekkoder.

  Les mer om matmerking hos gårdsbutikken Fat og Fe

  Les mer om matmerking og Helt Opplagt

Se QL820NWBc

Labels being used on an ID badge

Besøkshåndtering

Gjør besøkshåndteringen bedre med iøynefallende sorte og røde navnelapper til besøkende, skrevet ut på vår tofargede etikettrull i løpende lengde, og fremhev datoer, tider, tilgangsområder og branninformasjon. QL810W, QL820NWBc og QL820NWBcVM har trådløs tilkobling som lar deg skrive ut etiketter fra en smarttelefon eller et nettbrett via appen.

Bruksområder inkluderer navnelapper, adresseetiketter og midlertidig innendørs skilting.

    Les mer om Adaptive sine løsninger for besøkshåndtering

Se QL820NWBcVM