1. Hjem Brother
  2. Merkemaskiner, etikettskrivere og kvitteringsskrivere
  3. Merkemaskiner eiendomsforvaltning
  4. Merkemaskiner og tape eiendomsforvaltning
Parkeringsskilt

Merkemaskiner og tape for eiendel- og eiendomsforvaltning

Bruk en av våre PC-, skrivebords- eller håndholdte merkemaskiner til å produsere holdbare merkelapper som varer lenge, i forskjellige bredder, farger og materialer.

Brother spesialtape

Brother etiketter på ledninger

Brother holdbare P-touch laminert merketape er tilgjengelig i en rekke farger, størrelser og spesialmaterialer til forskjellig bruk, og omfatter:

  • Standard lim
  • Sterkt lim for ujevne overflater
  • Flexi-ID tape for kabelmerking
  • Fluoriserende for sikkerhetsskilt
  • Sikkerhet med merketape som viser at merkelappen er forsøkt fjernet

 

Vis spesialtape

Brother laminert merketape

Velg den riktige merketapen

Sørg for at merkelappen din synes og holder seg festet ved å velge den riktige Brother TZe merketapen fra serien.

Fra fluoriserende taper for sikkerhetsskilt og viktige meldinger, til merketape med sterkt lim for å feste til ujevne overflater og sørge for at merkelappene dine vil tåle tidens tann, introduserer denne videoen deg for en serie med holdbare merketaper som varer lenge.

 

Kjøp P-touch merketape

Logo og ikoner for Brother P-touch tape testet til det ekstreme

Brother utviklet teknologien for sine holdbare etiketter helt tilbake i 1988 – og siden da har utallige kunder brukt disse etikettene til alle sine etikettbehov. Siden teksten din er beskyttet av en gjennomsiktig plastoverflate, kan du være sikker på at etikettene dine vil tåle tidens tann, uansett hvor de plasseres.

Finn ut mer nedenfor og last ned den tekniske informasjonen om tapen som viser ytterligere detaljer om våre etiketter og testene som er utført.

Last ned teknisk informasjon om vår tape

I motsetning til vanlige etiketter, sørger vår laminerte tapeteknologi for at et lag av super-blankt polyetylenlaminat beskytter teksten din. Resultatet er en praktisk talt evigvarende etikett som kan motstå selv de tøffeste forhold.

Vi er faktisk sikre på holdbarheten til etikettene våre fordi vi har testet dem under ekstreme forhold, og resultatene våre beviser at Brother P-touch laminerte etiketter er bedre enn konkurrentenes etiketter uten laminering, at de holder seg tydelige og fast på, slik at du kan være trygg på en profesjonell kvalitetsetikett som er laget for å vare.

Testprosedyre

Brothers teknologi for tapelaminering sørger for at Brother P-touch laminerte etiketter til og med kan motstå kraftig slitasje.

En slipeenhet på 1 kg ble ført over Brother P-touch laminerte etiketter, og over konkurrerende etiketter uten laminering. Etter 50 passeringer frem og tilbake var bokstavene under Brother P-touch laminerte etikett helt uberørt, og lamineringen hadde kun fått småskraper. Skriftkvaliteten til konkurrentens etikett som ikke var laminert, var påvirket.

Prosedyre for temperaturtest

Enten du ønsker å bruke etikettene våre når det er kuldegrader eller ekstremt varmt, har de blitt laget for å vare. Resultater viser faktisk at Brother P-touch laminerte etiketter tåler temperaturer fra -80°C til +150°C.

Våre laminerte etiketter ble festet til plater av rustfritt stål i romtemperatur, deretter varmet opp og nedkjølt i en bestemt tid. Etter 72 timer i -80°C hadde det ikke skjedd noen merkbar endring i tapelimet eller i fargen. Etter to timer ved +150°C, til tross for lett misfarging av tapen, forble teksten på etiketten fullstendig intakt.
Prosedyre for falmetest

Hvor enn du bruker P-touch laminerte etiketter, har de blitt laget for å holde seg så tydelige og leselige som den dagen de ble påført.

Flere Brother P-touch laminerte etiketter i forskjellige farger ble festet til rustfrie stålplater, og utsatt for simulert utendørs UV-stråling i omtrent 12 måneder, og endringer i basisfargen til tapen kunne observeres (test i samsvar med JIS K7350-2/ISO 4892-2). Teksten som ble skrevet på alle tapene forble uendret og var fullt ut lesbare. De røde, gule og fluorescerende tapene viste riktignok noe falming av tapens bakgrunnsfarge. Andre Brother etikettfarger viste liten eller ingen endring.

Prosedyren for kjemisk testing

Kjemiske tester ble utført på Brother laminerte etiketter og på konkurrentens etiketter uten laminering.

Testene ble utført i to trinn:
Trinn 1 – Test med nedsenkning i kjemikalier
Trinn 2 – Test med kjemisk slitasje

Tapene ble først festet til objektglass og senket ned i forskjellige kjemikalier i to timer. Det oppsto ingen endring i skriftkvaliteten, og etikettene forble festet til objektglassene.
Selv om noen etiketter som ble nedsenket i visse kjemikalier viste lett separasjon av laminatfilmen, hadde det ingen effekt å gnikke etikettene med de samme kjemikaliene. Så selv om kjemikaliene blir sølt på dine Brother P-touch laminerte etiketter, vil det å raskt tørke av dem være nok til å forhindre skade.

Videre ble Brother P-touch laminert tape festet til flere glassplater. En vekt på 500 g med en klut tilført kjemisk stoff ble ført over hver etikett 20 ganger. Skriftkvaliteten til Brother P-touch laminerte etiketter ble uforandret, i motsetning til vår konkurrenters etiketter uten laminering.

Prosedyre for testing med vann

Brother laminerte etiketter er ekstremt motstandsdyktige mot kontakt og nedsenkning i vann over lange perioder.

Testene ble utført i to trinn:
Trinn 1 – Test med nedsenkning i vann
Trinn 2 – Test med slitasjetest

Tapene ble først festet til objektglass og senket ned i vann i to timer. Det oppsto ingen endring i skriftkvaliteten, og etikettene forble festet til objektglassene.

For test nummer to ble Brother P-touch laminert tape festet til flere glassplater. En vekt på 500 g med en klut tilført vann ble ført over hver etikett 20 ganger. Skriftkvaliteten til Brother P-touch laminerte etiketter ble uforandret.

Oppdag hvorfor bruk av etiketter er viktig som en del av prosedyrene dine for eiendomsforvaltning