1. Hjem Brother
 2. Merkemaskiner, etikettskrivere og kvitteringsskrivere
 3. Merkemaskiner eiendomsforvaltning
Dame med utskrift

Merkesystem for
eiendoms
forvaltning

Skriv ut tilpassede etiketter etter behov, enten fra kontorpulten eller der merkingen skal skje. Brother P-touch merkemaskiner lager holdbare etiketter for alle dine behov.

Seks viktige grunner til å skrive ut tilpassede etiketter

Unngå feil bruk av utstyret på stedet

Gi klare instruksjoner til brukere med en holdbar Brother P-touch etikett, om bruk av fjernkontroll av air-condition, møteromprojektorer eller lyd/video-utstyr, kontrollpaneler, maskiner og annet utstyr.

Sørg for at interne retningslinjer overholdes

Bruk tilpassede etiketter til å gi instruksjoner om hvordan overholde interne retningslinjer for virksomheten din.

Overhold standarder for helse og sikkerhet

Fare- og sikkerhetsskilt trengs rundt områder forbundet med fare, slik som å informere ansatte og besøkende om varmt vann, fare for glatte overflater, korrekt bruk av farlig maskineri og annen risiko. Når tilpassede skilt, som er enkle å lese, lages med Brother P-touch laminerte etiketter, fører det til at risiko minimeres, og at ansatte og besøkende gjøres klar over helse- og sikkerhetsspørsmål..

Testing av utstyr, godkjenning og dokumentasjon

Ved å merke utstyr kan feil som oppstår ved å teste feil utstyr minimeres. PAT-testing (flyttbar utstyrstesting) kan rasjonaliseres ved å skrive ut og påføre PAT testetiketter produsert på en Brother P-touch etikettskriver.

Sørg for at forsikringsdekningen ikke bortfaller

 Mange forsikringspoliser har strenge regler for å sørge for at det gis klare instruksjoner, der dette er påkrevd, ved fareområder for å minimere faren for skade på personer eller materiell skade. Lag tilpassede etiketter på stedet ved å bruke en Brother P-touch etikettskriver.

Unngå forvirring ved evakueringer

Sørg for at bygninger evakueres effektivt og at korrekte fremgangsmåter følges ved å bruke en tydelig merking av evakueringsruter, utganger og utstyr. Oppdater skilt med instruksjoner for evakuering med en holdbar, lettlest etikett for å anvise møtepunkter, telefonnumre som skal ringes osv.

Se våre merkemaskiner og finn ut mer om våre holdbare etiketter

Hvorfor er merking så viktig?

Ringpermer på skrivebord

Kontor

Det er ytterst viktig for effektiviteten å ha nøkkelinformasjon lett tilgjengelig. Tydelig merket utstyr på kontoret gjør at du kan finne viktig informasjon og utstyr raskt. Noen eksempler:

 • Arkiv og mapper
 • IT-utstyr og andre eiendeler
 • Kontormateriell
 • Lagringsesker

Forskjellige varselskilt

HMS (helse, miljø og sikkerhet)

Lag tilpassede etiketter etter behov for å sørge for at sikkerhetsutstyr installeres, brukes, testes og logges nøyaktig. Farer kan identifiseres tydelig ved å bruke lyse, fargerike etiketter. Typiske bruksområder for Brother etiketter er:

 • Informasjonsskilt
 • Kabelkanaler og føringskanaler
 • HVAC-systemer
 • Aggregater og motorer

Eiendeler merket med etikett

Sikkerhet

Sikkerheten til eiendommen og dine ansatte er ytterst viktig for at bedriften din skal lykkes. Brother holdbare etiketter passer perfekt for merking av:

 • Kameraer og overvåkningssystem
 • Eiendeler
 • Kabler og kabling
 • Adgangsskilt

 

Brannslukningsapparat

Brannsikkerhet

Med strenge regler om brannsikkerhet, er Brother P-touch etiketter en ytterst viktig del av det å sørge for overholdelse av lovgivning, og brukes til:

 • Merking av brannutstyr
 • Sprinklanlegg
 • Sikkerhetsskilt
 • Alarmsystemer

Brother merkemaskiner og etiketter for fagfolk

Utviklet for å fungere sammen

Med seriens bredeste skriftbredde, hundrevis av symboler, utskrift av strekkode og muligheten til å skrive ut etiketter fra Microsoft Office, er Brother PTP900Wc den ideelle skriveren for å lage tilpassede skilt, instruksjoner, sikkerhetsinformasjon og merkelapper for eiendeler i hele organisasjonen din. Og med er bredt utvalg Brother tape-kassetter tilgjengelig i forskjellige farger og materialer for flere typer bruk, har du den ideelle løsningen for merking av bedriftens eiendeler og utstyr.

 

Se merkemaskiner og etiketter