Lagt til handlekurv
  1. Hjem Brother
  2. Merkemaskiner, etikettskrivere og kvitteringsskrivere
  3. Merkemaskiner eiendomsforvaltning
  4. Spesialtape

Brother utvalg av spesialtaper

Velg riktig etikett

Det å velge den riktige etiketten for ledninger, kabler, frontplater, sikringsskap og fordelingstavler er avgjørende. Brother har et bredt utvalg av spesialtape og tape med krympestrømpe som har blitt utviklet spesielt for det elektriske markedet. Fra Flexi-ID tape for merking av kabler og ledninger, til fluorescerende taper for sikkerhetssymboler, introduserer denne videoen deg raskt for vår serie av holdbare, slitesterke etiketter.

 

Kjøp tape

Brother etikektt på en enhet

Standard tape

Egnet for generell merking av flate, myke overflater, er Brother standard laminerte TZe taper med lim tilgjengelig i en bredt utvalg størrelser og farger.

Enhet merket med Brother sort på hvir tape

Tape med sterkt lim

Når du trenger enda sterkere limstyrke sammenlignet med standardtapene. Utviklet for bruk på grove eller ujevne overflater, er denne etiketten utviklet for å holde seg på plass og bli brukt som permanent merking. Noe skade på overflaten den er festet til kan oppstå hvis den flyttes, på grunn av den overlegne festeevnen.

Brother fluoresceerende varsel skilting viser 400 volts AC

Fluorescerende tape

Tilgjengelig i lys gul og oransje, sørger disse høyst synlige etikettene for at fare-/sikkerhetsskilt og annen viktig sikkerhetsinformasjon er uthevet.

Brytepanel identifisert med Brother sort på sølv tape etiketter

Metallisk tape

Disse holdbare tapene gir en førsteklasses finish til enhver gjenstand de festes til. Passer perfekt til å identifisere registrerte eiendeler i organisasjonen din, og de kan også brukes til å merke lysbrytere og lage stilige informasjonsskilt.

Brother sikkerhetstape nesten fjernet viser at deler av tape sitter igjen.

Sikkerhetstape

Sørg for at eiendeler merkes korrekt ved å bruke denne tapen som viser eventuelle inngrep. Ved å bruke et spesielt lim, etterlater etiketten et rutemønster som ødelegger tapen hvis den fjernes. Dette fører til at etiketten ikke kan festes på nytt, hverken på samme utstyr eller overføres til en annen eiendel, og du får dermed kontroll på registrerte eiendeler.

Merking av kabler

Flexi-ID tape

Utviklet med et spesiallim som er spesielt tilpasset for merking og identifikasjon av kabler og andre sylindriske objekter med liten diameter. Etiketten kan festes på to måter:

  • Flagg: Plassér kabelen rundt midten av etiketten. Før begge halvdeler sammen, slik at det blir en flaggetikett.
  • Fest rundt: Plassér etiketten på kabelen, fest den rundt kabelen flere ganger.
Oppdag hvorfor bruk av etiketter er viktig som en del av prosedyrene dine for eiendomsforvaltning