La oss hjelpe deg å finne en løsning

Den beste måten å skrive ut fra iOS er med Apples innebygde AirPrint driver. Fordi den er allerede en del av operativsystemet, det er gratis og du trenger ikke å bekymre deg for å installere noe nytt.
Brother sin egen iPrint&Scan er en gratis app som gjør utskrift fra og skanning til enhetene dine fra Android-enheter. Som et altertativ, hvis du primært bruker enheter med Android 5.0 eller nyere, kan du finne det lettere og raskere å bruke Brother Print service Plugin (gratis).
Brother sin egen iPrint&Scan er en gratis app som gjør utskrift fra og skanning til dine enheter lett, både fra Apple og Android-enheter. Den vil automatisk finne kompatible Brother-enheter i det trådløse nettverket, slik at du enkelt kan sende jobber til utskrift og laste opp skanninger til skyen fra mobilen din.
Ja, med Google Cloud Print. Enhver online skriver som er registrert på en Google-konto kan godta utskriftsjobber fra alle enheter som bruker en Chrome-nettleseren eller operativsystemet Android, uansett hvor vedkommende er i verden.
Ja. Web Connect lar deg koble Brother-skanneren eller alt-i-ett maskinen direkte til din favoritt tredjepart skylagringstjeneste. Filer kan lastes opp umiddelbart uten behov for en PC, og det fungerer også motsatt - du kan bla gjennom filer ved hjelp av kontrollpanelet på skriveren og deretter skrive dem ut.
To mennesker i et kontorlandskap som står ved en Brother multifunksjon farge blekkskriver

Brother at your side

Hos Brother forstår vi at hver bedrift er annerledes - det er derfor vi er forpliktet til å utvikle banebrytende løsninger for mobil og nettsky, som hjelper våre kunder å fungere slik som best passer deres behov. Brother tilbyr:

  • Prisbelønt teknologi
  • Et bredt uvalg
  • Kostnadseffektive løsninger