1. Hjem Brother
  2. Kundestøtte
  3. Alle apper
  4. Color Label Editor 2 app for etikettdesign

Fordelene med app-en Color Label Editor 2

Ikon for tilpassing med blyant og firkant

Enkelt å lage tilpassede etiketter

Ikon med strek over blekkdråpe, skriv ut uten blekk

Skriv ut etiketter uten blekk

Ikon med smarttelefon, både iOS og Android

Både Android og iOS

Last ned appen Color Label Editor 2

Spalvotos nuotraukos etiketės spausdinimas naudojant VC-500W programėlę

Tilpass etiketter til ditt neste prosjekt

Med et enkelt trådløst oppsett av din VC500W fullfarge foto- og etikettskriver kan du blant annet designe og skrive ut fargeetiketter, bilder, klistremerker fra din smarttelefon.

Enkelt å tilpasse tekst, farge og bilder.

Lagre og del dine etikettdesign for rask utskrift.

Spalvotos etiketės, sukurtos VC-500W programėle

Gratis grafisk bibliotek og maler

Med ett tastetrykk får du tilgang til mange skrifttyper, symboler, emojis og border.

Bli inspirert og velg fra profesjonelle forhåndsdesignede etikettmaler for Kontor, Hobby og Bedriftsbruk.

Lagre minner med din egen fotobooth.

Panoraminių nuotraukų etikečių spausdinimas naudojant etikečių spausdintuvą VC-500W

Lag etiketter i den størrelsen du trenger

Skriv ut i opptil 431 mm lengde. Ideelt for panoramabilder og skilting.

Etikettruller er tilgjengelig i 5 bredder – 9, 12, 19, 25 og 50 mm, tilpasset mange bruksområder.

VC-500W programėlės etiketės dizainas su įkelta Instagram nuotrauka

Koble deg til sosiale medier

Last opp logoer og bilder fra Facebook og Instagram direkte i appen eller fra kamerarullen, for å umiddelbart å tilpasse etikettene dine.

„Color Label Editor 2“ programėlės piktograma

Last ned appen Color Label Editor 2

Brother Color Label Editor 2 er en kostnadsfri app for iOS og Android.

• Enkelt trådløst oppsett til din VC500W etikettskriver
  • Lag og rediger dine egne fargeetiketter
  • Lagre og del etikettdesign med andre brukere
  • Fotobooth funksjon for å skrive ut fotostrimmel