A woman reading recycling instructions on a green paper behind a blue, Brother toner cartridge box

Hvordan resirkulere rekvisita

Når en blekkpatron eller tonerkassett blir tom, er det mange som kaster dem uten å vite at de inneholder deler som kan resirkuleres.

Hvorfor kan jeg ikke kaste blekkpatroner?

Hvert år blir millioner av blekkpatroner og tonerkassetter kastet i stedet for å bli resirkulert. Faktisk blir over 350 millioner skriverpatroner og -kassetter over hele verden sendt til deponi hvert år, og hver av disse inneholder plast det kan ta opptil tusen år å bryte ned. Alle disse patronene og kassettene bidrar til å fylle opp deponiene og til å forurense og forgifte miljøet.

Hva skal jeg gjøre med brukte blekkpatroner og tonerkassetter?

Skriverprodusenter gir deg nå mulighet til å sende blekkpatroner og tonerkassetter til resirkulering når de er tomme. I stedet for å kaste dem i søppelet og bidra til fulle deponier, kan du legge patronene eller kassettene i esken og sende dem tilbake til produsenten for resirkulering. 


Opptil 97 % av de originale blekkpatronene og tonerkassettene dine kan resirkuleres, så det er ingen grunn til ikke å gjøre det. Resirkulering reduserer ikke bare avfallsmengden betydelig, men også de økonomiske og miljømessige kostnadene ved å produsere nye blekkpatroner og tonerkassetter. Til din fordel kan kostnadene for blekk og toner dermed holdes på et rimelig nivå. 

Hva skjer med blekkpatroner når de resirkuleres?


Brother er «At your side» i arbeidet med å begrense miljøpåvirkningen via resirkulering. Vi tar ansvaret for miljøet alvorlig, og vi hjelper deg med å resirkulere blekkpatronene og tonerkassettene dine på en enkel måte.
Når du sender patroner og kassetter tilbake til oss, går ingenting til deponi, og vi passer på å gjenprodusere og resirkulere de brukte patronene og kassettene dine med minst mulig innvirkning på planeten.

Du kan finne ut mer om den markedsledende prosessen vår her. 

Hvordan sende tilbake tomme blekkpatroner og tonerkassetter fra Brother

 

Når du er klar til å resirkulere de brukte blekkpatronene og tonerkassettene dine fra Brother, følger du bare disse enkle trinnene:

  1. Gå til nettsiden vår for å finne skjemaet for resirkulering av henholdsvis blekkpatroner og tonerkassetter. Fyll ut hjemme- eller kontoradressen din, og opplys om hvor mange patroner eller kassetter du skal returnere.
  2. Brother sender deg en ferdig merket konvolutt eller eske, avhengig av hvor mange patroner eller kassetter du skal sende oss. Hvis du bare skal returnere noen få tonerkassetter, kan du sende disse i esken du fikk dem i, ved å skrive ut en gratis returetikett på nettsiden vår og feste denne på esken.
  3. Fyll konvolutten eller esken med de brukte, originale patronene eller kassettene. Pass på at du forsegler esken godt, slik at de holder seg der til de har kommet frem til oss.
  4. Du kan gå til din lokale Post i butikk og sende de brukte patronene eller kassettene dine til oss, uten at det koster noe. Hvis du skal sende tilbake mer enn 12 tonerkassetter om gangen, kan du bare gi beskjed til oss om at du har fylt resirkuleringsboksen din, så kommer vi og henter den. 

Så enkelt er det å resirkulere originale blekkpatroner og tonerkassetter fra Brother når de er brukt opp. Hvis du ønsker å gjøre ditt for miljøet, gir du oss bare beskjed når du har brukt opp patronene og kassettene dine, så sender vi deg det du trenger for å resirkulere dem. 

 

Brother har kostnadsfri resirkulering av rekvisita

Mer fra How-to guider - Generelt

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen