1. Hjem Brother
  2. Skrivere
  3. Finn beste skriveren for bedriften

Få mer tid til effektivt arbeid

 

En betydelig del av våre liv blir brukt på jobben, hvor mye tid kan tas opp med pendling, bli distrahert av kolleger og vente på IT-problemer som skal løses.

 

Vårt utvalg av skrivere for bedrifter tilbyr en pålitelig og skreddersydd løsning for å spare deg for tid, slik at du kan fokusere på viktige oppgaver.

Hvordan brukes tiden din på jobb?

Gjennomsnittlig pendling tar 25 minutter. Det tilsvarer 9 dager i året, bare å reise til jobb.

The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Mens omtrent 1/3 av arbeidsåret opptas av generelle administrative oppgaver, tror to tredjedeler av arbeidstakere at implementeringsteknologi, for å håndtere gjentatte oppgaver, er viktig for deres virksomhet for å forbli konkurransedyktige.

Business Wire, June 2017, Office workers lose a third of their time to admin according to independent research

Å behandle e-postmeldinger tar opp hele 80 arbeidsdager av en ansattes tid i året - omtrent 4 måneder med mulig arbeidstid! Imidlertid er bare 38 % av e-postene faktisk viktige eller relevante.

The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Gjenspeiler din digitale arkivering hvor ryddig skrivebordet ditt er? Den gjennomsnittlige informasjonsarbeider og profesjonelle IT-arbeider bruker 4,5 timer i uken på jakt etter dokumenter som de har lagret.

 

Diamond Inc, July 2017, Productivity, lost time, and the power of AI to make search easier

Det er nok av distraksjoner i vår arbeidsdag, inkludert kollegaavbrudd, møter og pauser. Sosiale medier spiller også en rolle for å redusere produktiviteten på jobben, med 7 % av arbeidsdagen blir brukt til å sjekke opp venner og familie på nettet.

RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

Den gjennomsnittlige arbeidsdagen foregår mellom kl. 08:00-18.00 mandag til fredag for de fleste bedrifter, med 12,5 timer i uken brukt på produktivt arbeid. En av de mest produktive tider på dagen er mellom kl. 10-12. Imidlertid er den mest produktive timen i arbeidsuken klokken 15:00 på en onsdag.

RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

Hvordan en Brother skriver kan spare deg for tid

Ikon for pålitelighet som viser tre tannhjul

Bedre arbeidsflyt

Fullstendig integrering av skriveren i bedriften din reduserer personalopplæring og muligheter for feil. Arbeidsflyten kan optimaliseres for bedre produktivitet, reduserer feilintervensjon og generelt enklere bruk.

Bruker ikon

Skreddersydd for deg

Reduser antall ganger du bruker for å fylle på papir, eller bytte blekkpatroner og toner ved å tilpasse skriveren din med ekstra papirmagasin og rekvisita med høy kapasitet.

Ikon for sikkerhet som viser en henglås

Forbedret sikkerhet

Enten du ønsker å begrense tilgangen til enkelte funksjoner for brukere, eller bare overholde industristandarder, kan du enkelt administrere og tilpasse dine Brother skrivere til å gjøre det du har behov for.

mann og dame snakker samme

Betal kun for det du skriver ut - 7 fordeler med Managed Print Services (MPS)

Det kan kjennes som en tung og tidkrevende oppgave å installere og ved vedlikeholde en skriverpark, og mange bedrifter etterspør hjelp. Managed Print Services kan redusere bedriftens utskriftskostnader og samtidig redusere tid brukt på drift og administrasjon. Les mer om  fordelene en bedrift kan dra nytte av med Managed Print Services (MPS)

Les mer om MPS

Ditt utvalg av skrivere for bedrifter

Brother MFCL6900DW sort-hvtt laserskriver for arbeidsgruppen på et skrivebord

Profesjonelle A4 sort-hvitt laserskrivere

Rask og effektiv, bygget for bedrifter som trenger høyt volum, profesjonell sort-hvitt laserutskrift og muligheter for avansert arbeidsflyt.

 

Profesjonelle A4 sort-hvitt laserskrivere
Brother MFCL9570CDW multifunksjon farge laserskriver for arbeidsgruppen

Profesjonelle A4 farge laserskrivere

Designet for å møte behovene til bedrifter med høy volum som krever fargeutskrift og skanning med avanserte arbeidsflytegenskaper.


Profesjonelle A4 farge laserskrivere
Brother X-serien blekkskriver for arbeidsgruppen

Profesjonelle A3 farge blekkskrivere

Ideell for bedrifter som trenger fleksibilitet til å skrive ut både profesjonelle A3 og A4 fargedokumenter.

 

Profesjonelle A3 farge blekkskrivere