Lagt til handlekurv
  1. Hjem Brother
  2. Merkemaskiner, etikettskrivere og kvitteringsskrivere
  3. Identifikasjon av nettverksinfrastruktur

De seks beste grunnene for merking:

Identifikasjon

Å kunne tydelig identifisere enkelte kabler og deler av nettverksutstyr er nøkkelen til uproblematisk installasjon og drift av datasentre. Ved behov kan du enkelt lage holdbare etiketter med en Brother P-touch merkemaskiner.

Feilsøk

Merking i begge ender av kobber- og fiberkabler bidrar sterkt til å diagnostisere og fikse tilkoblingsproblemer så fort de er rapportert inn. Og identifikasjonsetiketter som er festet til nettverksmaskinvare sørger for at feil logges riktig og bidrar til rask reparasjon eller utskifting.

Enkelt vedlikehold

Vedlikehold og testing gjøres enklere takket være tydelig merkede nettverkskabler og maskinvare. 

Effektivitet

Tydelig merkede kabler og nettverksutstyr gir mulighet for rask plassering og effektiv drift av all maskinvare.

Sertifisering og samsvar

Kontroller at de korrekte kablene eller nettverksportene testes når du bruker verktøy for nettverkssertifisering, som Fluke Networks Versiv samsvartester. Tydelig merkede kabler viser at tester er utført på riktig måte, og bidrar til å raskt få avsluttet nye nettverksinstallasjoner og testprosedyrer.

Enkel installasjon

Unngå kostbare og tidkrevende feil under installasjon av nettverkssystemer. Rask og nøyaktig identifisering av riktig kabel eller maskinvare gjennom identifikasjonsetiketter, bidrar til en raskere installasjonsprosess, sparer tid og reduserer kostnadene.

Merkemaskiner for nettverksinstallatører

Merk raskere. Merk smartere. Apper for strømlinjeformet identifikasjon av kabler og maskinvare

iLinkLabel app

Brother iLink&Label app

Koble til Fluke Networks Linkware Live-prosjekter, velg og last ned ønskede kabel-ID-er, og skriv de ut på en PT-E550W merkemaskin. Med den kostnadsfrie Brother iLink&Label-appen sparer du tid, eliminerer skrivefeil og sikrer at kablene dine blir merket korrekt hver gang.

Les mer

 

Brohter cable label tool app

Brother Mobile Cable Label Tool app

Lag etiketter for frontplater, kabler og nettverksutstyr direkte på smarttelefonen, og skriv dem ut trådløst til PT-E550W eller PT-P750TDI merkemaskiner. Denne kostnadsfrie appen har maler for vanlige etiketttyper for å gjøre prosessen med merking rask og enkel.

Les mer

Holdbare etiketter for P-touch merkemaskiner

Brother P-touch labels - Tested to the Extreme

Brother utviklet sin laminerte tapeteknologi i 1988 og har siden da fortsatt utviklingen for å bli spesialist i holdbar merking. Tekst er beskyttet av et klart plastbelegg, slik at etikettene dine vil motstå slitasje over tid og være lesbar i årene som kommer.
 
Våre tapekassetter er designet for å bruke spesialtilpasset lim og materialer til spesifikke applikasjoner som kabel bunting og feste på krevende overflater.
 
Lær mer om holdbarheten til våre laminerte etiketter, eller se utvalg av etiketter utviklet for spesifikke merkeoppgaver.

 

Last ned teknisk data for tape   Se våre spesialtape

I motsetning til vanlige etiketter sikrer teknologien for laminerte etiketter at et lag med klart polyetylenlaminat beskytter teksten. Resultatet er en nærmest uslitelig etikett, som tåler selv de vanskeligste forholdene.

Vi er så sikre på holdbarheten til våre etiketter fordi vi har testet dem til det ekstreme, og våre resultater viser at Brother P-touch laminerte etiketter overgår konkurrerende ikke-laminerte etiketter. Med Brother etiketter får du et profesjonelt kvalitetsmerke som er designet for å vare.

Testprosedyre slitasje

Brothers teknologi for laminert tapet sikrer at Brother P-touch laminerte etiketter tåler stor slitasje.

Et slipeapparat på 1kg ble ført over Brother P-touch laminerte etiketter og ikke-laminerte etiketter fra konkurrenter. Etter 50 tur/retur passeringer var skriften på Brother P-touch laminerte etiketter helt upåvirket og lamineringen hadde knapt nok fått riper. Utskriftskvaliteten ble påvirket hos konkurrentenes ikke-laminerte etikett.

Prosedyre forå teste temperaturbestandighet

Våre etiketter har blitt designet for å vare uansett om de skal brukes i minusgrader eller i ekstremt varme omgivelser, Faktisk viser resultatene at Brother P-touch laminerte etiketter tåler temperaturer fra -80°C til +150°C.

Våre laminerte etiketter ble festet på en rustfri stålplate ved romtemperatur, så oppvarmet og avkjølt over en bestemt tidsperiode. Etter 72 timer ved -80°C hadde det ikke skjedd noen merkbar forandring i tapens hefteevne eller farge. Etter 2 timer ved +150°C forblir teksten på etiketten helt intakt, til tross for svak misfarging av tapen.

Prosedyre for testing av lysektehet, falming

Uansett hvor du bruker P-touch laminerte etiketter, har de blitt designet for å holde seg så tydelig og lesbare som den dagen de ble satt på.

Flere Brother P-touch laminerte etiketter i forskjellige farger ble festet plater i rustfritt stål og eksponert for simulert utendørs UV-stråling tilsvarende ca. 12 måneder. Det ble observert endringer i bunnfargen på tapen (test kompatibel med JIS K7350-2 / ISO 4892-2). Den trykte teksten på alle tapene forblir uendret og var helt leselig. De røde, gule og fluorescerende tapene viste imidlertid noe falming på tapens bakgrunnsfarge. Andre Brother-etikettfarger viste liten eller ingen endring.

Testprosedyre for slitasje fra kjemikalier

Test mot kjemikalier ble utført på Brother laminerte etiketter og konkurenters ikke-laminerte etiketter.

Tester ble utført i to trinn:
Trinn 1 - Nedsenking i kjemikalier
Trinn 2 - Test slitasje fra kjemikalier

Tape ble først festet til glassplater og senket ned i en rekke kjemikalier i 2 timer. Utskriftskvaliteten forble uendret og etikettene forble limt på glassplatene. Selv om enkelte etiketter når nedesnket i visse kjemikalier viste en liten separasjon av laminatfilmen, hadde gnidning på etikettene med de samme kjemikaliene ingen effekt i det hele tatt. Selv om det søles kjemikalier på Brother P-touch laminerte etiketter, vil et raskt tørk være nok til å unngå skade.

Deretter ble Brother P-touch laminert tape festet til flere glassplater. En vekt på 500g med en kjemisk infisert klut ble ført over hver etikett 20 ganger. Utskriftskvaliteten til Brother P-touch laminerte etiketter var upåvirket, i motsetning til konkurrentens ikke-laminerte etiketter.

Testprosedyre vannbestandighet

Brother laminert tape er ekstremt motstandsdyktig mot kontakt med og nedsenking i vann, over en lengre periode

Tester ble gjennomført  i to trinn:
Trinn 1 - Nedsenking i vann
Trinn 2 - Slitasje med vann

Tapene ble først festet til glassplater og senket ned i vann i 2 timer. Ingen endring i utskriftskvaliteten skjedde, og etikettene var fortsatt festet til glassplatene.

For den andre testen ble Brother P-touch laminert tape festet til glassplater. En vekt på 500g med en fuktig klut ble ført over hver etikett 20 ganger. Utskriftskvaliteten på Brother P-touch laminerte etiketter var upåvirket.