1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Utskriftsløsninger for hotell og restaurant
  4. Løsninger for etiketter til matmerking
  5. Merkeløsninger for menyhåndtering
En dame som sjekker en matetikett fra en Brother etikettskriver, som er satt på en ferdigpakket sandwich, i et butikk eller kafe miljø. Etiketten har strekkode, tittel, bilde, pris

Skriv ut matetiketter ved hjelp av informasjon fra menystyringssystemet

Våre merkeløsninger hjelper deg å konvertere data fra menystyringssystemet ditt til tydelige, lettleste matetiketter. Gir deg og dine kunder synlighet og kontroll over alt fra individuelle ingredienser til allergener og ernæringsinformasjon.

Hos Brother forstår vi hvordan teknologi kan forbedre effektiviteten til dine systemer for tilberedning av mat. Derfor samarbeider vi med bransjeledende leverandører av løsninger for menyhåndteringssystemer for å lage skreddersydde løsninger for matmerking.

Ønsker du å vite mer?

Brother etikettskriver som skriver ut en matetikett for pakking av croissanter i et cafe, restaurant

Bruk data fra ditt meny system

Koble systemet for menyhåndtering til vår løsning for matmerking, slik at du kan forbedre effektiviteten og nøyaktigheten på kjøkkenet ditt. Våre skrivere for matmerking integreres sømløst med menystyringssystemet ditt, slik at du jobb kan raskt og effektivt.

Alternativer som Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling og et bredt spekter av tilbehør, gjør det enkelt å jobbe mens du er på farten ved hjelp av en smarttelefon eller nettbrett.

En dame som merke innpakkede croissanter og muffins ipå et kjlkken

Merkeløsninger for ferdigpakket mat

Det er enkelt å lage leselige ingrediens- og allergenetiketter med priser, strekkoder og best før-dato for matetiketter til ferdigpakket mat.

Les mer
En hånd fester en merkelapp på en ost

Merkeløsninger for lagerrotasjon

Reduser avfall og forbedre effektiviteten ved å erstatte håndskrevne etiketter med en Brother løsning for lagerrotasjon.

Les mer