1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Color Label Editor 2 – ny innholdsrik app for Brother VC-500W

Color Label Editor 2 – ny innholdsrik app for Brother VC-500W

Brother presenterer en ny app for å lage etiketter på arbeidsplassen og i hjemmet. Appen er fullpakket med nye funksjoner for at brukeren skal få mest mulig ut av sin Brother VC-500W – en allsidig og effektiv fullfarge etikettskriver med trådløs- og USB-tilkobling som kan skrive ut etiketter i fotokvalitet direkte fra en smarttelefon eller et nettbrett.

I denne oppdaterte versjonen, har vi forbedret brukeropplevelsen. Appen har et profesjonelt design og retter seg mot ulike brukere – fra kontorer og andre arbeidsplasser, bruk i  hjemmet og til kreative sjeler som ønsker å skrive ut stilige fargerike etiketter med et personlig preg.

Appen kan tilpasses slik at kun relevant innhold vises. Men den tilbyr et bredt utvalg av alternativer i én app:

  • Etikettmaler for kontoret - design skreddersydde etiketter med bedriftens logoer og bilder, som for eksempel for navneskilt, generell skilting og visittkort.
  • Etikettmaler for varehandelen – lag skreddersydde etiketter for merking av varer i butikken din, for eksempel prislapper med logo, eller produktetiketter for egne produkter som for eksempel hjemmelaget syltetøy eller såpe.
  • Maler for personlige kort - lag et personlig gratulasjonskort med vakre maler som passer til for eksempel jubileer, bursdager, bryllup, jul og nyttår.
  • Photobooth maler med innebygd timer slik at du kan ta selfies og skrive dem ut etterpå.
  • Mange fonter, rammer, bakgrunner og utklipp.

Den raske Wi-Fi-tilkobling gjør det enkelt å koble etikett- og fotoskriveren til appen, og så logge seg på Instagram eller Facebook og med et enkelt tastetrykk laste opp bilder og logoer.

Det er også mulig å lagre og dele etiketter med andre brukere av VC-500W – via «easy share»-funksjonen – og skrive dem ut direkte fra appen.

 

Les mer om appen her

VC-500W bruker CZ-tape, som er tilgjengelig i 9, 12, 19, 25 og 50 mm bredder.

Dame som holder en smarttelefon med appen åpnet, VC500W, pakker og bilder i bakgrunnen