Lagt til handlekurv
 1. Hjem
 2. Om Brother
 3. Nyheter
 4. 2018
 5. Vi gjør en innsats for jordkloden og feirer Earth Day 2018

Vi gjør en innsats for jordkloden og feirer Earth Day 2018

Å verne om miljøet gjennom produkter, utvikling og partnerskap er avgjørende for virksomheter og nøkkelen til en holdbar utvikling.

22. april setter vi fokus på Earth Day som minner oss på hva vi kan gjøre for å bidra til et bedre miljø

I påvente av Earth Day reflekterer Brother over sitt pågående engasjement for miljøet:

 1. Vi har utviklet våre 3R-er for; reduce, reuse og recycle, til 5R-er - reduce, reuse, recycle, refuse og reform.

 2. Mellom FY1990 og FY2020Vi gjennomførte vi en miljøhandlingsplan på åtte produksjonssteder i Japan for å redusere vårt CO2 utslipp med 30 %.

 3. Under FY2013 nådde vi målet, syv år tidligere en planlagt. Det har igjen ført til ytterligere handlinger for å redusere CO2-utslipp.

 4. Resultatene ble oppnådd gjennom energibesparende tiltak som installasjon av et topp moderne ventilasjonsanlegg samt bruk av LED-lamper til takbelysning.

 5. I 2008 ble Brother Europe en ledende partner i organisasjonen Cool Earth. Ett samarbeide for å beskytte regnskogene og det lokale samfunnet.

 6. Vi arbeider sammen med den Cool Earth gjennom vårt retur- og gjenvinningsprogram for brukte tonerkassetter og blekkpatroner. Programmet har bidratt til beskyttelse av 2,7 millioner trær i den peruanske regnskogen, som strekker seg over 4500 hektar samt 1,6 millioner trær i Papua Nya Guinea, som strekker seg over hele 2900 hektar.

 7. Vårt samarbeide har resultert i 2,1 millioner færre tonn CO2 i vår atmosfære.

 8. Brukte tonerkassetter og blekkpatroner som returneres over hele Europa, gjenvinnes på våre fabrikker i Storbritannia og Slovakia. Siden 2004 har fabrikkene gjenvunnet mer enn 15 millioner tonerkassetter, og det har bidratt til at 13.500 tonn materiale ikke har vær avhendet som søppel.

 9. Gjennom vårt samarbeide med Cool Earth har vi donert symaskiner til syforeningen JODAN i Papua Nya Guinea. Det har bidratt til at unge kan lære seg et håndverk og gruppen har utviklet sin kompetanse til en bedrift somlager og selger klær.

 10. Vi er stolte over våre miljøsertifiseringer som Energy Star, Blue Angel og Svanen.