1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2018
  5. Brother mottar Good Design Awards

Brother mottar Good Design Awards

Strukturen, estetikken og brukervennligheten i Brother sine produkter feires med en Good Design Award i kategoriene print, skann og etikettutskrift.

Sort-hvitt laserskriveren HL-L2375DW, skanneren ADS-2200 og merkemaskinen P-touch CUBE Plus vant hver sin japanske designpris.

En Good Design Award er en anerkjennelse av kvalitet og innovasjon og gis til produkter og tjenester som har lokalisert og utviklet nye designmuligheter.

Brother vant prisen for første gang i 1960 for en symaskin, og siden da er mere en 200 av Brother sine produkter anerkjent med prisen. Det er nå 26 år i strekk, siden 1993, at Brother har mottatt en Good Design Award.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director hos Brother Nordic A/S uttaler: “En Good Design Award vurderer ikke bare produktets utseende, men også brukeropplevelsen, produktdesignets miljøpåvirkning og produktets evne til å presentere nye idéer for samfunnet.

Å vinne denne prisen er en anerkjennelse av den samlede innsatsen fra alle Brother sine medarbeidere som har vært involvert i utvikling, produksjon og levering av våre produkter og tjenester. Ifølge vårt motto "At your side" setter vi alltid kundene først ved å designe produkter som imøtekommer deres behov. "

 

Les mere om Good Design Awards og andre priser som Brother har vunnet.

Les mere om Good Design Awards.

To som gratulerer hverandre