1. Hjem Brother
  2. Kundestøtte
  3. Alle apper
  4. P-touch Editor 6, programvare for etikettdesign
mann på kontoret som redigerer en etikett på p-touch editor 6-programvaren

Avansert etikettdesign og utskriftsprogramvare for Brother P-touch-serien

Som standard kan du lage dine egne merkelapper med logoer, bilder og strekkoder ved hjelp av Brother sin kraftige, brukervennlige programvare for etikettdesign – bare koble merkemaskinen til PC-en via USB eller Bluetooth.

P-touch Editor 6.0 alle behov for merking i hjemmet, på kontoret og mindre merkebehov i detaljhandelen med spesialiserte maler designet for merking av eiendeler, kontorutstyr, organisering av filer og mapper,  QR-koder og mye mer.

Kompatibel med følgende P-touch merkemaskiner:

PTD410, PTD450VP, PTD460BTVP, PTD600VP, PTD610BTVP, PTE560BTVP, PTE560BTSPPTP700, PTP750W, PTP710BT, PTP710BTH og PTP910BT

En person fester en merkelapp på en lagerhylle

Tabeller

Lag tabeller uten å forlate redigeringsprogrammet. Hver celle kan inneholde tekst, figurer og strekkoder etc. Denne funksjonen gjør det enkelt å lage et "Revurdert av"-felt for interne dokumenter og annet sirkulert materiale.

Merkede mapper i en arkivskuff

Database

Lag merkelapper som gjenspeiler innholdet i Excel og andre databaseprogrammer med databasefunksjonen for å skrive ut kontinuerlige data.

tilpasse etiketter ved hjelp symboler og rammer tilgjengelig i biblioteket i p-touch editor 6.0 etikettdesign og utskriftsprogramvare

Et fleksibelt designbibliotek

Alle forhåndsdesignede maler som er inkludert i P-touch Editor 6.0-programvaren kan tilpasses, noe som betyr at du kan velge mellom over 1200 symboler, 30+ skrifttyper og 160+ rammer som passer ditt behov.

kaffepose med etikett laget ved hjelp av mal fra p-touch editor 6.0 programvare for etikettutskrift.

Lag etiketter med bedriftens logo og tekst

Tilpass etiketter med din firmalogo for å styrke varemerket ditt. Å sikre at alt er konsekvent merket er viktig, også for små butikker.

person som skanner en eiendel s QR kode opprettet med p-touch editor 6.0 etikettdesign og utskriftsprogramvare

Lag enkle QR-koder

P-touch Editor 6.0 tilbyr enkel opprettelse av strekkode/2D-kodeetiketter. Velg kodetypen og skrive inn tall/bokstaver. Perfekt for sporing av eiendeler i en bedrift.

Ønsker du mer informasjon om P-touch-serien?

bilde av en pc hvor skjermen viser p-touch editor programvaren

Nytt design. Forbedrede funksjoner.

Med nylig oppgraderte funksjoner, økt funksjonalitet og en generell oppdatering av brukergrensesnittet, gir programvaren P-touch Editor 6.0 en virkelig tilkoblet løsning for å designe og skrive ut egendefinerte etiketter.

Nye funksjoner inkluderer:

• Økt antall skrifttyper, symboler og rammer for enkelt å tilpasse etiketter
  • Nye maler som er designet spesielt for bruksområder innen hjem- og bedrift.
  • Ekstra nummer/tid og dato/strekkodefunksjonalitet
  • En generell oppdatering av brukergrensesnittet

Lag og skriv ut etiketter ved hjelp av flere språk i p-touch editor 6 programvaren for etikettdesign

Hvor som helst, hvilket som helst språk

Siden Unicode brukes, kan tegn fra flere språk inkluderes på samme etikett, noe som betyr at du kan opprette etiketter som kommuniserer med alle målgrupper.

mann som sitter ved en pult med en p-touch maskin, holder en mobiltelefon i den ene hånden og en utskrevet etikett i den andre hånden

Sammen på flere måter enn én

En fullt integrert løsning. Det er enkelt å finne etiketter du har laget tidligere, samt dele etiketter med Brother sin app for etikett-redigering på smarttelefonen din.