1. Hjem Brother
  2. Skanner sertifisering
  3. Kofax
Et dokument skannes i en Brother skanner

Kofax

Dokument og datahåndeterings programvare

Kofax VRS Elite

Kofax VRS Elite er en patentert bildeforbedrings programvare som forbedrer skanne effektiviteten, øker bildekvaliteten for nøyaktig Optical Character Recognition (OCR) og reduserer skanne jobbens forbredelsestid.

 

Øk OCR nøyaktighet og reduser skanne jobbens forbredelsestid

I tillegg til  forbedret skanne funksjonalitet, tilbyr våre skannere* avansert bilde- og driverfunksjoner med Kofax VRS Elite kompatibilitet. Dette er en ny teknisk forbedring som leverer bedre OCR nøyaktighet, reduserer skanne jobbens forbredelsestid og forbedrer bildeskanning.

 

Kofax

Forbedre din skanneytelse og bildeprosessering med Kofax

Kofax programvare bruker automatisk de riktige skannerinnstillingene for bestemte dokumenter, undersøker dokumentet og korrigerer feil for å levere skannede bilder i høy kvalitet. Disse funkjsonene er avgjørende for den moderne bruken av digitale dokumenter, som ofte deles på tvers av avdelinger og organisasjoner, eller er prosessert for arkivering, som et regnskap eller enterprise resource planning (ERP) system.

Vår skannerserie* er kompatibel med denne avanserte teknologien, som forsikrer enkel integrasjon med en av de ledende leverandørene av programvare og systemer for skanne effektivitet.

*Kun utvalgte modeller. Vennligst se individuelle spesifikasjoner for flere detaljer.

 

Følgende skannere støtter Kofax:

Alle modeller støtter Kofax VRS Elite 5.2 og Kofax Express 3.3
For eldre skanner modeller, se Kofax sine nettsider eller kontakt oss.

OCR

OCR gir maskinlesbar tekst av skannede dokumenter. Dette er nyttig for å lage TIFF og PDF dokumenter som kan indekseres automatisk og som kan søkes i med nøkkelord. OCR tekst kan leses raskt og mer nøyaktig når teksten er tydlig.

OCR er også brukt når man integrerer skannede dokumenter med bedriftsspesifikk programvarer, som for eksempel regnskap eller logistikk programmer, da skannede dokumenter som er tydlige er lettere for tredjeparts programmer å forstå.

Se hele vår skannerserie