1. Hjem Brother
 2. Business Solutions
 3. Retail løsninger
 4. Holdbar og slitesterk skilting og utstyrsmerking
Durable Brother P-touch TZe labels on POS point-of-sale equipment in retail store

Formidle viktig informasjon der det er nødvendig

Butikker trenger tydelig skilting, både i butikken og på kontoret. Dette gjelder i forhold til merking av utstyr samt merkelapper for den generelle administrasjonen.

Brother sin holdbare og laminerte TZe-tape hjelper til med å løse denne oppgaven ved å la viktig informasjon vises der det er nødvendig.

Fordeler for detaljister

Et klart laminert toppbelegg beskytter teksten din mot kjemikalier, fuktighet, slitasje, sollys og ekstreme forhold. Brother P-touch laminerte etiketter er blitt "Testet til det ekstreme" av et uavhengig laboratorium for å sikre holdbarheten.

Termisk overføringsteknologi bruker et blekkbånd for å tilby skarpe utskrifter av høy kvalitet. P-touch merkemaskin kan produsere holdbare merkelapper med lang levetid med opptil 360 x 720 dpi utskriftsoppløsning.

Lineære og todimensjonale strekkoder, for eksempel QR-koder, kan inkluderes på merkelappene dine for å forbedre effektiviteten, og redusere feil forårsaket av manuelt å skrive inn feil eiendomsnummer og annen informasjon.

Forbedre identifikasjonen på merkelappen ved å inkludere et relevant grafisk bilde som en logo eller symbol. Populære filformater som .jpg, .png og .bmp støttes.

Brother TZe-tape er tilgjengelige i et stort utvalg av forskjellige farger og tapestørrelser i opp til 36 mm. Metalliske og glitrende overflate, sterke selvklebende, sikkerhetstape og fluoriserende tape for tydelige og godt synlige merkelapper er også tilgjengelige for å oppfylle praktisk talt alle krav til merking.

P-touch Editor programvare for Windows og Mac lastes ned kostnadsfritt, og lar den profesjonelle utformingen av merkelappene tilfredsstille dine eksakte krav.

Shop opening hours sign made up of multiple Brother TZe durable black on transparent labels

Lag holdbare skilt som er motstandsdyktige mot sollys, kjemikalier, fuktighet og slitasje

Tydelig skilting er viktig for både kunder og ansatte, og ved å bruke en Brother merkemaskin i PTP900-serien som en del av dine fasilitets styringsprosesser, kan du lage holdbare merkelapper med lang levetid som trygt kan brukes både innendørs og utendørs.

 

Teknisk informasjon om test av P-touch tape (pdf)

Blue on white waterproof P-touch TZe labels near sink to remind staff to wash their hands

Advarsler og sikkerhetsskilt

Det er mange områder både i og utenfor butikken og på lageret der viktige skilt er påkrevd. Tilpassede merkelapper kan enkelt lages i et bredt spekter av fargekombinasjoner for å sikre at både kunder og ansatte raskt får beskjeden.

Barcode scanner with blue on white durable asset label printed on a Brother P-touch TZe laminated label

Hold orden på utstyr og andre eiendeler

Mange butikkjeder har tusenvis av faste eller mobile eiendeler fordelt på flere steder og lokasjoner. Hold orden og få oversikt over utstyret ved å skrive ut holdbare laminerte merkelapper som inneholder eiendelsnummer og annen viktig informasjon, med en Brother merkemaskin i P-touch P900-serien.

Brother laminerte TZe-tape er designet for å vare i mange år, selv under ekstreme forhold.

Brother black on premium glitter gold tape attached to clip-on badge to identify store manager

Navneskilt for ansatte

Forsikre deg om at personalet ditt ser profesjonelt ut, presentabelt og lett kan identifiseres til enhver tid ved lage merkelapper til navneskilt med laminert Brother TZe-tape.

Med høy limstyrke og ekstrem holdbarhet, kan du være sikker på at merkelappene sitter godt og ser som ny ut i lang tid.

Til tross for sin overlegne limstyrke, kan Brother P-touch merkelapperr fjernes og i de fleste tilfeller uten å etterlate limrester, slik at merkelappen kan brukes på nytt.

Brother premium glitter black on gold label attached on shelf edge showing price of shoes

Holdbare Premium merkelapper for hyllekanter

Fra butikker som trenger stilige høykvalitets merkelapper for hyllerkanter, til butikklager som krever merkelapper med lang levetid som tåler sollys, støt, slitasje, fuktighet og kjemikalier, tilbyr Brother laminert TZe-taper den perfekte løsningen for dine holdbare merkebehov.

Lag merkelapper i butikken på en Brother merkemaskin i Brother PTP900-serien, som er opptil 36 mm i bredden. Brother TZe-tape er tilgjengelige i forskjellige farger, finish, materialer og størrelser. TZe-tapen har en klar laminert overflate som beskytter tekst, strekkoder og bilder mot skader i daglig bruk.

Brother PT-P900 series durable label printer

PTP900 serien stasjonære merkemaskiner

Brother P-touch PTP900-serien skrivebords merkemaskiner er det ideelle valget for detaljister som trenger merkelapper som vil vare.

    Produser holdbare merkelapper på forespørsel, opptil 36 mm bredde.

    Høy hastighet, høyoppløselig utskrift.

    Ta med strekkoder, logoer og andre symboler etter behov.

    Kobling til data i et Excel-regneark for raskt å skrive ut flere merkelapper i en lang stripe.

    Inkluderer P-touch Editor programvare for etikettdesign.

Se PTP900 serien

Brother PT-P900 serien etikettskrivere med USB og Wi-Fi og kablet nettverk.

PTP900-serien

Lag slitesterke og holdbare etiketter i opptil 36 mm bredde. Høy utskriftshastighet og høy utskriftsoppløsning. Mulighet for kablet og trådløs tilkobling.

 

Se hele PT-P900-serien