En kvinnelig supermarkedsarbeider iført et grønt forkle bruker en Brother mobil etikettskriver, lagt på en strekkodeillustrert blå bakgrunn

Bedre merking i butikken

Formelen som sørger for bedre merking i butikken og gjør detaljhandlerne konkurransedyktige

 

I detaljhandelen er utskrift mer enn bare utskrift. Utskrifter gjør det mulig for folk å utføre jobben sin uten avbrudd, enten det skjer fra stasjonære kontorenheter eller en butikkløsning – og de er derfor en viktig del av teamet. Og når skriverne ikke er effektive eller ikke enkelt kan integreres med de andre systemene dine, kan konsekvensene for den daglige driften i virksomheten bli store.

Detaljhandlere som forstår betydningen av god merking i butikken, forstår også verdien av utstyr som håndterer utfordringene de møter på jobben hver dag, og som sørger for at utskrift ikke bare skjer problemfritt – men også sømløst. For å kunne identifisere og innføre en virkelig effektiv løsning for merking i detaljhandelen er det imidlertid mer som skal til enn bare å velge maskinvare for etikettutskrift. 

Vi i Brother mener at formelen for sømløs utskrift ser slik ut:

Optimale produkter + kvalitetsservice + ekstra verdi fra en ekspert på utskriftsløsninger for detaljhandelen = bedre merking.

I denne guiden går vi trinnvis gjennom alt du trenger å vite fra ekspertene på utskrift i detaljhandelen – du kan gå direkte til det avsnittet som er mest relevant for deg, ved hjelp av lenkene nedenfor.

Hvorfor gode produkter i seg selv ikke sørger for at du er konkurransedyktig

Innkjøp basert på produkter alene overser de to viktige faktorene service og ekstra verdi, og slike innkjøp må derfor unngås for å oppnå en effektiv løsning. Vi vet at du ønsker å forsikre deg om at enhetene dine oppfyller behovene dine. I dette avsnittet forklarer vi derfor hva du skal være på utkikk etter.

Tre Brother etikettskrivere lagt på en grønn strekkodeillustrert bakgrunn

Som forhandler trenger du profesjonelle, robuste og sikre utskriftsløsninger for merking du kan stole på dag etter dag. Du utfører tross alt en lang rekke merkingsoppgaver overalt i butikken, fra hyllekantetiketter til etiketter med prisnedsettelser og etiketter for lageret. Du trenger derfor utskriftsløsninger som oppfyller disse individuelle kravene – enten det er enheter for strekkodemerking eller mobile skrivere for bruk der du måtte befinne deg i butikken. Ved å velge produkter som passer til formålet, er riktig konfigurert og enkle å bruke (det vi kaller optimale produkter), får du:

1. Mer nøyaktig rapportering og analyse av hvordan merking brukes i detaljvirksomheten din – slik at du kan peke på eventuelle mangler i produktiviteten.
2. Databasetilkobling – slik at du kan oppdatere data sentralt og dermed dele dem med forskjellige butikker. 
3. Automatisk beregning av rabatter – for å unngå menneskelige feil på butikkgulvet.
4. Smidig ommerking i butikken med bærbare skrivere.
5. Kortere køer på grunn av kvittering på mobil. 

Men å velge en god enhet uten å tenke på service og ekstra verdi, er som vi allerede vet en dårlig investering – en vanlig fallgruve som bør unngås. 

Har ikke all service lik verdi?

Når du skal velge den beste etikettskriveren for butikken din, handler det ikke bare om selve enheten – men like mye om servicen som følger med. Dekker servicen mer enn bare det grunnleggende behovet for teknisk støtte? Hjelper utskriftsleverandøren deg med integrering?

En mannlig detaljarbeider med navnebrikke som holder en utklippstavle med handlepose i forgrunnen, lagt over en strekkodeillustrert magenta bakgrunn

God service med fokus på integrering kan nemlig bety forskjellen mellom kortlivede systemer og systemer som lykkes på lang sikt. Riktig service hjelper faktisk detaljhandlere med å holde salget på skinner og leverer en avbruddsfri utskriftsopplevelse ved å sikre at systemene ikke bare fungerer, men at de også yter maksimalt. Samtidig bidrar alt dette til oppdaterte kunder og optimal lagerflyt – noe som sikrer en sømløs kundeopplevelse. Som vi allerede vet, er ikke nedetid et alternativ i detaljhandelen.

Brother er den ideelle partneren for etikettutskrift. Som eksperten innen utskriftsløsninger for detaljhandelen, samarbeider vi nært med deg, detaljhandleren, og de betrodde leverandørene våre av teknologiløsninger, om å utvikle den merkingsløsningen som på best mulig måte håndterer dine utfordringer og hjelper deg med å løse dem. Fra lageret og helt frem til butikkgulvet.

For oss betyr dette å gjøre de enkle tingene på en god måte, enten det er å hjelpe til med oppsett av enheter, gi løpende service og support eller hjelpe til med å redusere nedetid og avfall. Vi gir demonstrasjoner og produktgjennomganger på stedet for å vise hvor enkle løsningene våre er å integrere med andre varemerker og eksisterende systemer, slik at du kan begynne å skrive ut med en gang.

En kombinasjon av optimale produkter og kvalitetsservice gir deg en godt brukbar utskriftsløsning – og dette er det du sannsynligvis får fra en leverandør som hevder å gi deg alt du trenger. Men for å få en virkelig effektiv løsning som gir deg en konkurransefordel foran andre detaljhandlere, må du ta det siste elementet i formelen med i beregningen …

 

Hvilken ekstra verdi skal du se etter?

Mange utskriftsleverandører tilbyr standardprodukter og -tjenester, men ikke like mange gir deg den ekstra verdien som tar utskriftsytelsen til neste nivå. Så uansett om du ønsker å oppgradere enhetene dine, eller kanskje bare vurderer hvilke andre muligheter som finnes, er det viktig å se på hele bildet for å få de beste merkingssystemene på plass. For selv om ikke du tar hele bildet i betraktning når du skal velge riktig leverandør, vil en av konkurrentene dine gjøre det. 

Tre arbeidere fra forskjellige sektorer av detaljhandelen lagt over en strekkodeillustrert lilla bakgrunn

Hvilken ekstra verdi er det så du skal se etter? I Brother jobber vi side om side med deg og teknologileverandøren din for å finne den beste utskriftsløsningen for din virksomhet, uansett om du skal bytte ut eller oppgradere. Vi legger stoltheten vår i å gjøre ting riktig første gang, og derfor tar vi oss tid til å sette oss grundig inn i hvordan virksomheten din fungerer, og hvordan dine individuelle behov for etikett- og kvitteringsutskrift ser ut. Etterpå tilbyr vi tilpassede livedemonstrasjoner der oppsett og testing av utskriftsløsningene dine gjennomgås i sanntid – for å unngå overraskelser når løsningen tas i bruk til slutt.  

 

When it comes to getting it right first time, it’s in the bag with Brother.

Hvordan Brother er “At your side” som eksperten på utskriftsløsninger for detaljhandelen 

Det er supportnivået vårt som skiller oss ut, men hvordan arter denne supporten seg for beslutningstakere, butikkbetjening og leverandører av teknologiløsninger? 

En mannlig detaljarbeider som holder en Brother mobil etikett og kvitteringsskriver lagt over en strekkodeillustrert magenta bakgrunn

“At your side” … support til beslutningstakere i detaljhandelen

 • Vi støtter detaljhandlere av alle størrelser – Brother samarbeider med din teknologileverandør for å gjøre seg kjent med akkurat din virksomhet.
 • Vi kjenner detaljhandelen – vi drar rundt i kontorer og butikker, og vi snakker med de riktige folkene for å forstå hvordan en detaljvirksomhet bruker utskrift, slik at vi kan utforme den riktige løsningen – faktisk har tre av Storbritannias fem største grossister valgt Brother som sin utskriftspartner. 
 •  Vi gjør det komplekse enkelt – vi samarbeider med komplekse detaljvirksomheter som jobber på liten plass over flere steder, og forenkler utskriftene deres. 

En av disse virksomhetene er ATOL, et kooperativ av optikere i Frankrike. Fordi hver brilleinnfatning i butikkene må ha en egen etikett for å overholde fransk lov, er det et stort behov for enhetlige og tydelige etiketter. Vi utstyrte dem med TD-4D-skriveren og samarbeidet med ATOL’s programvareutvikler om å utvikle en tilpasset etikettløsning som passer perfekt på den begrensede plassen. Nå får de tilbake de timene de kastet bort på å rette opp i feil som skyldtes uleselige etiketter, og kan bruke tiden på å hjelpe kundene med briller. 

 • Brother bidrar til god flyt på butikkgulvet – ved å sørge for kompatibilitet med detaljhandelens programvare for etikettutskrift og utskriftsspråk kan Brother levere strekkodeskrivere, dokumentskrivere og kvitteringsskrivere, alt med samme sentrale sted for support og styring. Dette gjør oss til den eneste leverandøren som har et slikt bredt produktutvalg og kan levere én komplett utskriftsløsning.  
   

“At your side” … support til personer i detaljhandelen

 • Enkel utskrift – vi sørger for riktig utskriftsløsning med sømløs integrering, slik at skriverne våre blir enkle å jobbe med. Det betyr:

- Rask og enkel utskifting av forbruksvarer, så å si uten læringskurve
- Bærbare skrivere som kan brukes gjennom en hel arbeidsdag
- Ladekrybber med Ethernet-tilkobling
- Automatiske funksjoner, for eksempel for prisavslag og utløpsdato
- Kompatibilitet med programvaren din for å sikre at etiketter skrives ut i riktig form, format og størrelse
- Direktelenker til produktfilen og kundedatabasen din for å redusere feil, samtidig som kravene til samsvar overholdes

 
 • Sentralisert utskriftsstyring og support – du får én leverandør for alle merkings- og utskriftsløsninger. I tillegg overvåker detaljhandel ekspertene våre skrivere i virksomheten, slik at du kan føle deg enda tryggere.
 • Enklere løsninger – smidigere arbeidsflyter, smarte varsler og automatiske prosesser gir problemfri håndtering av skrivere på kontoret eller i selve butikken. 
 • Gir medarbeiderne kontroll – ved å vurdere måten skriverne brukes på bidrar vi til forenkling og minimalt med feil, slik at medarbeiderne kan levere en smidigere kundeopplevelse. Du kan konfigurere skriverne dine til å utføre oppgaver uten inngrep, blant annet ved å:

  - opprette maler med fast informasjon og knytte variabler til databasen din, slik at skriveren gjør arbeidet for deg
  - bruke en applikasjon som leser strekkoder og automatisk gir skriveren en ny pris, perfekt når du skal i gang med en større omprisingsjobb

 

“At your side”… support til leverandører av teknologiløsninger 

• Sømløs integrering – vi samarbeider med en rekke IT-forhandlere og uavhengige programvareleverandører, så hvis du allerede har en foretrukket leverandør, arbeider vi gjerne med dem for å skape en sømløs integrering for deg.

• Arbeid basert på samarbeid
– vi kombinerer ekspertisen vår med ekspertisen til betrodde leverandører av teknologiløsninger, slik at vi alltid får den rette løsningen for deg. 

• Eksperter på komplette utskriftsløsninger for detaljhandelen
– vi hjelper teknologileverandørene med å levere detaljhandlere i vekst nye løsninger, slik at du alltid får tilgang til de mest avanserte skriverne innen alle områder av virksomheten.

 
  Grafikk som viser tre fordeler med hvordan Brother støtter leverandører av teknologiløsninger

  Brother sine eksperter på etikettutskrift i detaljhandelen sørger for bedre merking. 

  Vi støtter en rekke bruksområder med et omfattende utvalg av merkingsløsninger for alle butikkmiljøene dine. Fra termiske etikettskrivere i TD4-serien, som gir raskere ytelse og sømløs integrering, til den lette og robuste, RJ4230B mobile skriveren for hyllekantetiketter og den allsidige TD2120N/TD2125N for ingrediens- og allergenetiketter. Vi dekker alle utskriftsbehovene dine på ett sted – slik at du ikke trenger å kaste bort tid på å handle flere steder. 

  Klar for bedre etikettutskrift i detaljhandelen? Vi er her for å gi deg en sømløs opplevelse, så ta kontakt med oss for å diskutere behovene dine. Vi er “At your side” gjennom hele forløpet. 

   

  Mer fra Merking

  Need more information or have an enquiry?

  Tilbake til toppen