Brother-tulostin, taustalla sademetsä, värikäs pinkki tausta

Vår forpliktelse overfor miljøet

Hos Brother har vi et sterkt ønske om å jobbe sammen med deg for å redusere vår innvirkning på miljøett. 

Det er en forpliktelse vi kaller "Brother Earth", og den styrer våre miljøaktiviteter. En av våre aktiviteter er vårt partnerskap med den veldedige organisasjonen Cool Earth.


Cool Earth arbeider utrettelig for å beskytte økosystemene og støtte samfunn i regnskogen. I vårt 10-årige partnerskap har vi fokusert på Peru og Papua Ny Guinea, og å beskytte skogene, redde truede arter og hjelpe lokalbefolkningen til å utvikle ferdigheter og nye muligheter.

Miljøgrafikk som forteller at 46 dyrearter og 13 plantearter ble beskyttet via Brother Earth

Beskyttelse av vitale arter


Gjennom arbeidet med Cool Earth har vi bidratt til å beskytte 46 dyrearter og 13 plantearter i Peru og Papua Ny Guinea ved å bevare et vitalt biologisk mangfold i de viktigste økosystemene på planeten.

 

Støtte regnskogen og dens lokalsamfunn


Etter 10 år begynner vårt samarbeid med Cool Earth å bære frukter. I løpet av disse årene har 10.000 hektar regnskog blitt beskyttet, ved at nesten 5 millioner trær er reddet fra hogst.Miljøgrafikk som viser at 5 millioner trær ble beskyttet via Brother Earth

Dette har store innvirkninger på vårt arbeide med å redusere vårt karbonavtrykk. Trær lagrer karbon fra atmosfæren i sine røtter, men med avskoging blir karbonet frigjort. Cool Earth sitt arbeid i Peru og Papua Ny Guinea har sørget for at 213.000 tonn karbon forblir trygt i bakken. Det er tilsvarende å kjøre verden rundt 20 ganger.


Selvfølgelig er det å beskytte naturlige habitater som regnskogene gode nyheter for verdens mest truede arter. Cool Earth har nylig avslørt fotografiske bevis på populasjoner av Southern Crowned Pigeon og Spectacled Bear, som bor innenfor deres beskyttede områder i Papua Ny-Guinea. Begge dyrene er på IUCN sin Red List over de mest truede arter.


Og lokale innbyggere har like mange fordeler. Faktisk setter Cool Earth sin tilnærming folk før trær. De jobber i samarbeid med regnskogsmiljøer for å forbedre helse og utdanning, samt å hjelpe folk med å utvikle ferdigheter og utvikle levebrød. Det gjør at lokale folk tjener mer fra landbruk og andre bedrifter enn de ville fra å selge sitt land til selskaper som hugger skog. Så, et sterkere samfunn betyr en tryggere regnskog.

Alle kan bli med. Bare send oss dine tomme Brother blekkpatroner og du vil også bidra til å hjelpe Cool Earth i sitt arbeide i regnskoger rundt om i verden. Klikk her for retur av tomme Brother blekkpatroner og tonere.

Mer fra Miljø

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen