1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Ressurssenter
  4. Blogg
  5. Effektivitet
  6. 2021
  7. Skriverfobi - er du redd for skriveren din hjemme eller på kontoret?
Tulostinkammo kuvattuna varjokuvana ja ihmisenä

Skriverfobi - er du redd for skriveren din hjemme eller på kontoret?

Frykt viser seg i alle former og størrelser. Visse typer, som frykt for edderkopper, er noe alle er kjent med og kan forholde seg til, men det forekommer en lite kjent aversjon som Brother mener kan begrense arbeidstakere – skriverfobi. 

 

Usikkerhet i møte med blekkskrivere – eller skriverfobi som det også kalles – er, tro det eller ei, et faktum. Og når mange nå enten har børstet støvet av hjemmeskriveren eller vender tilbake til kontoret, finnes det dem som igjen skygger unna utskrifter og tilkaller hjelp ved første tegn på problem. Derfor har vi bestemt oss for å hjelpe dem som lider av skriverfobi, med å overvinne frykten. 

 

Skriverfobi – identifisere problemet og avdekke det hos andre


Skriverfobi er en egen gren innen fobier for apparater generelt. Når en person med skriverfobi nærmer seg en utskriftsenhet, forsvinner vedkommende sitt ellers så rolige vesen. Små, lettløste problemer med utskrift eller skanning utløser uforholdsmessige nivåer av opprørte skritt, murring og i noen tilfeller – fekting med armer. 

Hvis dette er deg, kan det kanskje være godt å vite at du ikke er alene. Vi tror faktisk at du inngår i et stort kollektiv av lidende. Men med litt støtte er vi sikre på at vi kan hjelpe deg med å få bukt med denne urasjonelle frykten en gang for alle.

 

Oppfatninger kontra umiddelbar intuitiv bruk


Selv om skrivere har blitt mer brukervennlige med årene, er vi mange som ikke opplever den sømløse, intuitive opplevelsen som de siste Brother-enhetene leverer, og vi gruer for å bruke en skriver som er komplisert og for alt vi vet, uforutsigbar. 

Men utskrift trenger ikke å være en skremmende opplevelse. Brother tilbyr utskrifts- og skanneteknologi som er omhyggelig designet og konstruert for feilfri funksjon, enten det er på jobb- eller hjemmekontoret. Våre enheter gir deg optimal drift og oppetid med minimal innsats, så det er ingen grunn til å frykte.

Bruken er også mer i tråd med nye måter å arbeide på, for eksempel kan Brother-apper som IPrint&Scan brukes til å sende dokumenter til utskrift. Dette gjør det sikkert og mye, mye enklere å skrive ut, selv for dem med størst skriverfobi. 

 

Avhengighet av kontorets utskriftsguru


Teknologifrykten hos personer med skriverfobi kan også forsterkes av avhengigheten til arbeidsplassens utskriftsguru – personen (og det er en på enhver arbeidsplass) – som med stoisk ro løser utskrifts- og skannefloken for frustrerte kollegaer. 

Nå som mange av oss jobber hjemmefra, kan denne frykten ha blitt enda større, og telefoner til IT-team og skriverguruer har sannsynligvis skutt i været. Men vi er her for å forsikre deg om at det er en enkel løsning på alle utskriftsproblemene dine.


Ta det med ro, hjelpen er nær…


I likhet med all frykt er også skriverfobi noe som kan helbredes. Brother har samlet ekspertene sine for å hjelpe personer med skriverfobi til å overvinne engstelsen og gi utskriftsguruene en velfortjent pause. 

I del to av denne bloggserien deler vi tips, råd og praktisk veiledning som vil gjøre selv de mest teknisk ukyndige blant dere, dyktige nok til selv å bli utskriftsguru og -ekspert uansett hvor du skriver ut fra. 

Vi vil gjerne at du deler dine tanker med oss og deltar i samtalen. Du kan bruke emneknaggene #Printerphobia og #PrintWhisperer.  

Hvis du fortsatt er engstelig og trenger hjelp, kan du gå til vår supportside, der du finner et utvalg av nyttige veiledninger om din spesifikke skriver.


Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen