1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Ressurssenter
  4. Blogg
  5. Effektivitet
  6. 2020
  7. Skriv ut like enkelt når du er på farten som når du sitter ved skrivebordet, uten blekk
Miehet työssä

Skriv ut like enkelt når du er på farten som når du sitter ved skrivebordet, uten blekk

Et rikt utvalg av smarte enheter gir lett tilgang til jobbfunksjoner etter behov, hvor som helst og til og med uten blekk. For dem som jobber eksternt og mobilt har utskrift blitt mye mer effektivt og smidig, takket være teknologi i rask utvikling.

 

I løpet av de siste årene har Brother gjort utskrift lett tilgjengelig for brukerne ved å utvide utvalget av skrivere for både mobil bruk og skrivebordsbruk. Med over 100 års erfaring innen innovasjon kan Brother tilby en løsning for et bredt spekter av kunde- og sektorkrav, samtidig som de alle har ett felles formål; å være «At your side».

Utskrift fra skrivebordet

Brother TD-etikettskrivere og kvitteringsskrivere for skrivebordet består av et stort utvalg av enheter, slik at alle skal finne en løsning som passer.

Innen helsevesenet og næringsmiddelindustrien er utskrift av riktig informasjon på etiketter kritisk og potensielt livreddende. Effektiv etikettutskrift i lagerbygninger og detaljhandelen er også avgjørende for at produktive prosesser skal gi maksimal lønnsomhet og bedre kundeopplevelse.  

Skrivebordsskriverne i TD-serien kan tilpasses, er profesjonelle, pålitelige og alltid klare til å yte når du trenger det, uansett hvilke krav du har.

Solide, pålitelige og rustet for arbeid

Brother mobile skrivere i RJ-serien kan skilte med små, men kraftige skrivere. De er bygd for å være holdbare, raske og smarte, samtidig som de er kompakte, bærbare og har et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter.

I detaljhandelen skjer alt i raskt tempo, og effektivitet er viktig uansett om du skal skrive ut mobile kvitteringer ved et salgspunkt, håndtere klikk & hent-bestillinger eller skrive ut hyllekantetiketter. Dette gjelder også innen samfunnssikkerhet, der brukere kanskje skal skrive ut parkerings- eller fartsbøter og trenger et produktivt verktøy for å arbeide effektivt.

Bærbar utskrift fra lomma

Brother mobile skrivere i PJ-serien skriver ut hele dokumentsider uten behov for blekk. Med den kompakte og lette designen kan fjernarbeidende skrive ut mens de er på farten, eller skriveren kan tas med og brukes på møter. Enheten kan plasseres trygt i jakkelomma eller i stresskofferten og bidrar til å gjøre brukerne mer profesjonelle, strømlinjeformede og effektive.

PJ-serien har en fleksibel utforming med tilbehør for en rekke bruksområder og skriver ut forretningsklare dokumenter i A4, medisinske rapporter, servicedokumentasjon eller – helt i den andre enden av skalaen – en tatoveringssjablong. Det finnes en enhet for alt.

 

Se video nedenfor og se hele Brother sitt utvalg av mobile utskriftsenheter her.


Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen