1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Ressurssenter
  4. Blogg
  5. Effektivitet
  6. 2019
  7. Hvorfor original rekvisita er verdt det hver gang
Nainen pitää kädessään tulosteita

Hvorfor original rekvisita er verdt det hver gang

Fra et forretningsperspektiv må man aldri gå på kompromiss med kvalitet, og påliteligheten er viktig.

Når du er opptatt med å drive en virksomhet, blir det lite tid til overs for å fokusere på grunnleggende kontorbehov som for eksempel utskrifter. For å si det enkelt trenger du å vite at disse prosessene fungerer sømløst hver gang.

Det er lett å få tak i tredjeparts blekkpatroner og tonerkassetter til skriveren, og en rekke virksomheter velger å bruke disse i den tro at de gir den samme ytelsen som original rekvisita. I virkeligheten kan dette bli en kostbar feil, fordi bruk av uoriginal rekvisita kan innebære risiko og gå på kompromiss med både utskriftskvalitet og ytelse.

For å skape større bevissthet om risikoen har vi samlet fem årsaker til at original rekvisita er det smarte valget for virksomheter, og at det absolutt er verdt det hver gang:

1.    Pålitelighet – Uoriginal rekvisita kan forårsake en rekke problemer, og 49 %1 av de testede tonerkassettene fra tredjepart oppnådde faktisk ikke spesifisert ytelse, som betyr at de går tomme raskere enn de skal. Original rekvisita er omhyggelig testet for å sikre at de fungerer perfekt hver gang.

2.    Miljø – Virksomheter har blitt stadig mer bevisste på hvordan de påvirker miljøet, og Brother sine forbruksvarer er enkle å resirkulere. Du kan sende oss dine tomme blekkpatroner og tonere kostnadsfritt så gjenbruker eller resirkulerer vi dem. Brother skrivere er laget for å fungere med original Brother rekvisita, i den hensikt å redusere avfallsmengden og begrense vår miljøpåvirkning.

3.    Helse og sikkerhet – Helse og sikkerhet er viktig for enhver virksomhet, men disse forholdene kan påvirkes negativt ved bruk av uoriginal rekvisita. Uoriginal rekvisita kan ofte lekke og overholder ikke alltid sikkerhetskravene. Brother sine forbruksvarer er testet i henhold til de høyeste standardene, slik at brukerne kan være sikre på at de alltid er trygge.

4.    Kvalitet – Dokumenter som er beregnet for kunden, er en direkte gjenspeiling av virksomheten din, og hver side må være av høyeste kvalitet. Dokumenter produsert med uoriginal rekvisita kan medføre feil og dermed kreve nye utskrifter, slik at kostnadene stiger. Bruk av original rekvisita sikrer perfekt utskriftskvalitet hver gang.

5.    Garanti – Bruk av uoriginal rekvisita kan gjøre garantien for en enhet ugyldig. Original rekvisita er laget spesielt for maskinen og fungerer i perfekt harmoni med den, fordi de er laget av de samme ekspertteknikerne og i henhold til de samme standardene.

Finn ut mer om hvorfor original rekvisita er verdt det hver gang, ved å se på videoen vår eller besøk våre sider for originale Brother blekkpatroner og tonere.


1 Statistic taken from: Is OEM toner really better? Putting genuine toner to the test against third-party compatibles, Keypoint Intelligence, July 2018

Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen