1. Hjem Brother
 2. Business Solutions
 3. Ressurssenter
 4. Blogg
 5. Effektivitet
 6. 2019
 7. 10 gode tips og verktøy for mobile arbeidstakere og frilansere
Etätyöntekijän tai freelancerin työvälineistöä

10 gode tips og verktøy for mobile arbeidstakere og frilansere

Takket være en teknologi i stadig utvikling, er det nå enklere enn noensinne for mobile arbeidstakere og frilansere å drive virksomhet overalt.

I takt med skiftet bort fra det «tradisjonelle» kontoret utvikler teknologien seg kontinuerlig for å tilpasse seg arbeidstakere på farten.

Her er våre 10 beste verktøy, teknologier og tips for å hjelpe deg på soloreisen din i arbeidslivet.

 

 1. Hold orden på tiden din

  For fjernarbeidende er effektiv tidsstyring en avgjørende del av jobben. En utmerket måte å holde seg a jour på og få maksimalt antall fakturerbare timer, er å laste ned en app for tidssporing. Den gjør prosjektene dine synlige i sanntid og gir deg beskjed når du nærmer deg full kapasitet.

 2. Vær tilkoblet med direktemeldinger

  Hvis du har base utenfor det tradisjonelle kontoret, kan du lett gå glipp av viktig informasjon som kan ha betydning for arbeidet ditt. Få med deg de siste oppdateringene og nyhetene ved å skaffe deg et verktøy for direktekommunikasjon. Med et slikt verktøy kan fjernarbeidende og frilansere raskt og enkelt sende private meldinger eller kommunisere med et helt team. Programvaren er direkte og effektiv, og du slipper omstendelige e-posttråder.

 3. Skrell bort det sosiale

  Hvis distraksjoner påvirker produktiviteten og begrenser arbeidet med prosjekter, bør du vurdere å laste ned en app som blokkerer tilgang til visse nettsider og sosiale medier i løpet av arbeidstiden.

 4. Sats på skylagring av dokumenter

  Dokumenter som er sikre, men likevel tilgjengelige eksternt, er avgjørende for fjernarbeidende og frilansere. Å miste dokumenter kan være en kostbar affære, så vurder å benytte skylagring for å ha en reservekopi av viktig arbeid. Da kan du være sikker på at dokumentene dine er trygge ved en eventuell teknisk svikt.

 5. Digitaliser for å spare plass

  Hjemmekontoret er utrolig viktig for alle fjernarbeidende, så det siste du ønsker er å ha utdaterte permer og mapper som hoper seg opp. Brother sine skannere ADS1200 og ADS1700W er kompakte, men likevel kraftige bærbare enheter – bare litt bredere enn et A4-ark – som passer sømløst inn i ethvert arbeidsmiljø. Digitalisering av dokumentene dine gir mange flere fordeler enn bare plassbesparelse, det gir deg også et evigvarende dokumentarkiv.

 6. La møterommet komme til deg

  For frilansere og mobile arbeidstakere er det avgjørende å holde kontakten med kunder, leverandører og team. Bruk av videokonferanser til virtuelle møter gjør det hele mer personlig enn en e-post eller telefonsamtale, samtidig som du sparer tid og utgifter på å reise til ulike møter på forskjellige steder.

 7. Skriv ut og skann på farten

  Med flere mobile enheter enn mennesker i verden1 er det ingen overraskelse at smarttelefoner og nettbrett dominerer forretningsverdenen. Fordi du kan utelukke behovet for å ha en datamaskin ved å skrive ut eller skanne direkte fra Brother iPrint&Scan-app, blir det enda mer problemfritt å arbeide med mobile enheter.

 8. Ha kontroll med oppgavestyring

  Hvis du arbeider alene, er du ansvarlig for alt – også enorme oppgavelister. Hold deg i rute med et oppgavestyringsverktøy som hjelper deg med å organisere dokumenter, opprette oppgavelister, planlegge dagen din og påminne deg om tidsfrister. Vårt beste tips – gi elementer fargekoder etter oppgave eller kunde.

 9. Ta med deg skriveren din på veien

  Arbeidstakere på farten har fortsatt behov for å skrive ut. I stedet for å vente til du kommer tilbake til hoved- eller hjemmekontoret, kan du bruke kompakte og lette skrivere som passer inn i ethvert fremkomstmiddel. Brother sin PJ-serie av mobile skrivere har alle nødvendige finesser og gir deg avanserte utskrifter direkte fra bilen.

 10. Ikke mist det, merk det

  Hvis du arbeider hjemme, er det sannsynlig at du har begrenset plass. Sørg for å ha en oversiktlig arbeidsplass ved å merke permer og mapper med merkelapper, slik at alle papirer er sortert og det blir enkelt å finne akkurat det viktige dokumentet du er ute etter. Brother PTP710BT CUBE Plus merkemaskin kan skrive ut merkelapper i et bredt spekter av farger i opptil 24 mm bredde og Brother VC500W fotoskriver lager særpregede etiketter i fullfarge med bilder og logo.


  1 https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/there-are-officially-more-mobile-devices-than-people-in-the-world-9780518.html

Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen