Nainen ja mies katsovat tabletin näyttöä

Den mobile arbeidsstyrken

Funksjonalitet, interoperabilitet og tilkobling er konvergerende i teknologi som aldri før.

Den mobiliteten som oppstår bringer arbeidsplassen enda nærmere arbeidstakerne og hjelper oss til å tenke nytt.
 
On-demand-kontoret

Du kan når som helst få tilgang til nesten alle deler av jobben din, ikke bare hjemmefra, men fra hvor som helst via en bærbar enhet. I tillegg til e-post, sosiale medier og kalenderfunksjoner som vi er så avhengige av, kan vi bruker apper som leverer ytterligere mobilitet og tilgjengelighet knyttet til en lang rekke tjenester.
 
On-demand-kontoret har et element av ‘hvor som helst, når som helst’ som kompletteres av en ny type infrastruktur utviklet gjennom en kombinasjon av skyløsninger, interoperative IT-systemer og smarte verktøy.
 
I tillegg til å skape og effektivt virtualisere et kontormiljø, åpner dette også opp for elementet fjernarbeid - å arbeide utenfor kontoret – og det har kanskje vært den største tekniske barrieren for både bedrifter og ansatte.
 
Med forbedret oppkobling og mobilitet velger stadig flere å arbeide utenfor kontoret. Det innebærer at arbeidstakerne ikke bare krever kontorløsninger de kan bruke når de er ute på farten, men også produkter de lett kan ta med seg.

 

Fra det forventede til det uventede

Netthandel blir stadig mer populært og kundene forventer stadig raskere leveringstider. Da passer det perfekt med en mobil skriver som for eksempel kan brukes til lagerarbeid og ved direkte levering til butikk, og som sørger for rask og smidig utskrift av etiketter og kvitteringer. Produktenes lange holdbarhet gjør at de egner seg godt til bruk i feltarbeid som innen el- og vannforsyning eller billettsalg.
 
Mobile skrivere har også funnet veien til industrier man ikke skulle tro hadde slikt behov. Ved siden av lagerarbeid har enhetene våre blitt populære i tatoveringsbransjen. I 2017 kjøpte nesten 2500 europeiske tatovører en PJ7-enhet, som med skarpe og høyoppløselige detaljer lar deg skape intrikate design.
 
Tatovør Paul Talbot var en av de første som begynte å bruke denne skriveren og erstattet sitt tidligere termiske utstyr som var for stort og vanskelig å transportere.  Den termiske skriveren er en kompakt, men kompleks mobilenhet som gjør det mulig for ham å reise til Europa og USA på tatoveringskonferanser, og på den måten gi virksomheten en ny mobil dimensjon.

 

Bærbar skanning er også en mulighet, og er en effektiv løsning for ansatte som reiser mye i jobben eller håndterer ordrer ute i felten, for eksempel de som arbeider innen salg.

Tatovør Paul Talbot
Tattoo artist, Paul Talbot, bruker PJ7-enheten til å skape utførlige design  

Ingen grenser


For å hjelpe virksomheter og ansatte med overgangen fra det ‘tradisjonelle’ kontoret leverer vi enheter som ikke hindres av teknologi, pålitelighet, ytelse eller mobilitet.

Til tross for at bygningsmasse utgjør en av de høyeste kostnadene for virksomhetene, kan det være at besparelser innenfor eiendom bare er toppen av isfjellet. Ansatte som arbeider utenfor kontoret i nettbaserte kontorfellesskap kan komme med ideer til effektiv drift fra andre sektorer, samtidig som det sosiale utbyttet kan bidra til å skape nye forretningsmuligheter.

Ved å fremme tanken om en mobil arbeidsstyrke vil virksomhetene få mer produktive og nytenkende ansatte; en trend som kan hjelpe virksomhetene på måter vi bare så vidt har begynt å forstå.

Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen