1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Ressurssenter
  4. Blogg
  5. Effektivitet
  6. 2019
  7. 3 måter å øke skriverens pålitelighet på
Brother-tulostivat eivät jätä sinua pulaan

3 måter å øke skriverens pålitelighet på

Det sier seg selv at en profesjonell virksomhet må kunne stole 100 % på utstyret sitt. 

Bilen eller varebilen, verktøy, mobiltelefoner og alle andre nødvendigheter hjelper deg til å gjøre jobben din, sørger for at kundene er fornøyde og at jobbene fortsetter å strømme inn. Derfor passer du på at utstyret alltid er oppdatert og i god stand, slik at det ikke svikter deg når du minst venter det.

Selv om den alminnelige skriveren er minst like viktig for effektiv drift av virksomheten din, får den ofte ikke samme behandling og vedlikehold som annet utstyr.

Her er noen enkle tips du kan følge for å sikre at skriveren din fungerer like effektivt og pålitelig som resten av kontormaskinene. Alt du trenger å gjøre er å trykke ‘skriv ut’, så kan du fortsette med ditt.


1. Gå for originalprodukter
Som man sår høster man, som ordtaket sier. Når det gjelder skriveren din og spesielt hva slags blekkpatroner og toner du skal bruke, stemmer dette veldig godt. Uansett hva slags skriver du bruker er det best å bruke originalrekvisita fra leverandøren. Hvorfor? Fordi det er laget for nettopp den maskinen. Originale blekkpatroner og tonere gir alltid bedre utskriftskvalitet, noe som er absolutt nødvendig når du skal ha et viktig møte eller en kundepresentasjon. Ved å bruke rekvisita som er laget spesielt for maskinen din reduserer du risikoen for skade eller ødeleggelse og dermed nedetid på maskinen. Og nedetid er jo ikke et alternativ når du trenger utskrifter på kort varsel.

2. Trygghet
Det er fornuftig å sørge for at dersom noe skulle gå galt med skriveren, har du en god garanti som sikrer at eventuelle problemer blir løst både raskt og ofte kostnadsfritt. Alle nye skrivere fra Brother har en standard 2 års garanti som dekker reparasjoner eller erstatninger ved feilvare. Garantien kan utvides til å inkludere opptil tre års bytte på stedet*, slik at du ikke må bruke av din verdifulle tid på å forsøke å reparere skriveren din.

3. Alt i ett
Få alt du trenger til utskriftene dine ved å velge en All in Box skriver. Med dette splitter nye konseptet får du en skriver fra Brother og rekvisita for 3 års utskrift, inkludert 3 års garanti – alt i ett. Hvorfor? Fordi du sparer tid og krefter og slipper å bruke tid på å få tak i nødvendig utstyr og rekvisita, og du trenger heller ikke bekymre deg om hvem som skal reparere skriveren din hvis noe går galt. I tillegg vil det gi betydelige kostnadsbesparelser siden du kjøper alt samme sted.

* Villkår for å få utvidet garanti er at maskinen er registrert innen 60 dager fra kjøpsdato

Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen