1. Hjem Brother
 2. Business Solutions
 3. Løsninger for helsevesenet
 4. Merking av helsevesenets utstyr og eiendeler

Fordeler med PTP900-serien merkemaskiner og slitesterke P-touch merkelapper

Et klart laminert topplag beskytter teksten mot kjemikalier, fuktighet, slitasje, sollys og ekstreme forhold. Brother P-touch laminerte etiketter har blitt "Testet til det ekstreme" av et uavhengig laboratorium for å sikre deres holdbarhet.

Termisk transfer teknologi bruker fargebånd som gir skarp kvalitetsprint. P-touch merkesystemer kan lage holdbare merkelapper med opptil 360 x 720 dpi utskriftsoppløsning. 

Linjære og todimensjonale strekkoder, for eksempel GS1-128 og QR-koder, kan inkluderes på etikettene for å forbedre effektiviteten og redusere feil som skyldes at etiketten er skrevet for hånd.

Forbedre etikettidentifikasjon ved å inkludere et relevant bilde som for eksempel en firmalogo eller et symbol. Støtter populære filformater som .jpg, .png og .bmp.

Brother TZe tape er tilgjengelige i et stort utvalg av bredder opptil 36 mm, og i forskjellige farger. Metallisk, sterkt lim, sikkerhets tape og synlige fluorescerende etiketter er også tilgjengelige for å møte så godt som alle krav til merking.

P-touch Editor programvare for Windows og Mac er inkludert og kan lastes ned kostnadsfritt. Programvaren gir mulighet for å designe profesjonelle etiketter tilpasset dine ønsker og behov. 

Service informasjon på Brother P-touch TZe laminert etikett

Sørg for at serviceavtaler overholdes

Uten korrekt oppmerking av utstyr, kan ikke nødvendig vedlikehold utføres på de riktige enhetene. Feil ressurs kan bli betjent, eller en viktig servicedato glemt. Ved å merke hver enhet med en Brother P-touch laminert etikett, er du garantert at etiketten din vil forbli leselig i år etterår, og utstyret ditt holdes i best mulig stand.

Medisinsk utstyr merket med instruksjoner for betjening

Legg til viktig veiledning for bruk

Svært synlige etiketter som inneholder viktig informasjon, kan festes til utstyr, instruere brukerne om riktig drift, og sikre at enhetene alltid er klare til bruk. Med et bredt spekter av etikettfarger, inkludert metallisk og fluorescerende, kan du sikre at instruksjonene dine er tydelige og synlige.

Brother P-touch laminert TZe etiketter på utstyr i laboratorie

Du kan stole på Brother sin holdbar TZe-tape

Tilgjengelig i bredder opptil 36 mm. Finnes i forskjellige farger og materialer inkludert metallisk-, sterkt klebende og sikkerhets tape. Brother P-touch laminerte tape blitt testet til det ekstreme og motstår:

 • Kjemikalier
 • Vann og andre væsker
 • Slitasje
 • Sollys og UV-lys
 • Temperaturer ned til -80C
 • Temperaturer opptil +150C

Når etiketten er påmontert, kan du være sikker på at den forblir påmontert og leselig i mange år framover.

TZe Tape Technical Data (PDF, 2.5MB)

Brother P-touch PT-9000W som skriver ut etiketter

PT-P900 serien merkemaskiner til skrivebordet

Brother P-touch PT-P900 serien skrivebordsmodeller er det ideelle valget for helsevesenet, som kreve holdbare etiketter og merkelapper.

 • Produserer holdbare etiketter opptil 36 mm bredde
 • Rask utskriftshastighet, høy oppløsning
 • Legg til strekkoder, logoer og andre symboler
 • Link til data i et Excel-regneark for rask utskrift av mange etiketter i en og samme utskriftsprosess
 • Leveres med P-touch Editor programvare for etikettdesign