En hylle med permer med fargerike merkelapper

Skap orden med fargerike merkelapper og etiketter

Merkelapper og etiketter i farger er viktige både hjemme og i forskjellige virksomheter, fordi de kan hjelpe oss med å holde orden og jobbe mer effektivt.

 

Her er noen ideer til hvordan du får best mulig nytte av merkelapper og etiketter i farger, enten det er på jobb eller hjemme.
 

Organisere filer og mapper

Tilpassede merkelapper i farger gjør det enklere for deg å lage et bedre system for arkivering og dokumentbehandling, fordi du kan fargekode mapper og dermed lettere finne dem igjen, samtidig som faren for feil blir mindre.

Beskjeder og instruksjoner på utstyr

”Slå av lyset!” eller ”Kast papiret her” er instruksjoner som blir mye tydeligere når du viser dem i farge. Hvis du plasserer merkelapper med slike beskjeder på strategiske steder, kan du bidra til et mer effektivt arbeidsmiljø, eller du kan oppfordre til resirkulering hjemme.

En arkivskuffer med arkivmapper med fargerike merkelapper

Skape bedre omgivelser med farger

Med merkelapper i farger kan du også personliggjøre rom, enten det er hjemme eller på kontoret. Farger kan skape stemninger og bidra til større produktivitet. Så velger du de riktige fargene, kan de hjelpe deg både i studiene og på jobben.

Besøks- og arrangementsledelse

Lag navneskilt med bilder til mindre arrangementer, eller tilpass dine egne visittkort.

Merking av mat

Når vi velger hva vi spiser eller kjøper, spiller det visuelle en viktig rolle: sterke farger eller tiltalende bilder oppmuntrer til forbruk, mens en merkelapp i sort-hvitt lettere blir oversett.

I næringsmiddelbransjen kan merkelapper gi informasjon om allergener, vise fargekoder, varsle om tilbud eller merke matbestillinger på en mer personlig måte. I hjemmet kan du merke oppbevaringsbokser og -beholdere før du legger dem i fryseren, slik at du ikke får noen overraskelser når du tar dem ut.

 
Et skilt med informasjon om sandwich som inneholder eggsalat

Ta kreativiteten til neste nivå

Utskrift av merkelapper og etiketter i farger gir en rekke nye muligheter: gavekort, temaetiketter til selskaper, fotoalbum, collager og personlig tilpasning av produkter, bare for å nevne noen.

Hvis du har en butikk, enten fysisk eller på nett, der du selger håndverksproduktene dine, kan du bruke merkelapper og etiketter i farger til å tilpasse forsendelsene dine, for å skille deg ut fra konkurrentene.

 

Personliggjøring og identifisering

Du kan lage fargerike merkelapper som gjør det enkelt å identifisere ting, enten det er skolebøkene, lekene eller skrivesakene til barna, eller matboksen du har med deg på jobb.

Notisbøker med fargerike merkelapper

Bruk til opplæring

Uansett om du jobber med barn eller har barn selv, kan du bruke etiketter til ulike aktiviteter. Ved å lage etiketter med bilder eller barnetegninger kan du etablere enkle rutiner for de minste i huset. Du kan for eksempel lære dem å ta på skoene sine ved å skrive ut et bilde på en etikett som du deler i to og legger i hver sin sko.

Dette er bare noen eksempler på alle de nyttige, morsomme og kreative bruksområdene for P-touch merkemaskiner med merketape i mange forskjellige farger og mønster og VC500W fullfarge foto- og etikettskriver.

 

Tid for organisering.

Hvis du vil ha flere ideer til hvordan du holder orden i huset ditt, kan du besøke Organisere hjemmet ditt

 

Mer fra Organiser hjemmet ditt

Tilbake til toppen