1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2024
  5. Brother lanserer neste generasjon prisbelønte sort-hvitt laserskrivere utviklet for å styrke virksomhetene

Brother lanserer neste generasjon prisbelønte sort-hvitt laserskrivere utviklet for å styrke virksomhetene

Brother er stolt over å kunne presentere sin oppdaterte serie av sort-hvitt-laserskrivere som setter helt nye standarder i bransjen, med raskere utskrift og skanning, overlegen holdbarhet og mulighet for tilpasning til økte volumer og krav til papirhåndtering. 

Serien er designet for å gjøre virksomheter av alle størrelser mer produktive og effektive, med raske utskrifter på opptil 50 spm og ledende profesjonell skanning på opptil 100 ipm, slik at medarbeiderne kan utføre oppgaver raskere og smidigere.

Sort-hvitt-laserskriverserien er bygd for å vare og sikrer dermed pålitelighet og reduserte kostnader til vedlikehold. Brukerne får glede av samme gode brukeropplevelse i hele Brother sin serie for små og store virksomheter, med smidigere arbeidsflyter og enklere enhetsstyring.

Forbruksvarer med høyere kapasitet på opptil 25 000 sider gir minimalt behov for hyppig bytte av toner, og de fleksible alternativene for papirhåndtering kan tilpasses ulike behov i virksomheten. 

Alle enheter har sikkerhet som standard, ved hjelp av trelags beskyttelse med en rekke robuste funksjoner som kan skreddersys for den enkelte virksomheten. 

Alle modellene er i tillegg kompatible med Brother sine løsninger, og bedriftsmodeller kan integreres med tredjepartsløsninger, inklusive bransjelederne Kofax og YSoft, slik at virksomhetene har full fleksibilitet ved dokumenthåndtering, sikkerhet og kontroll.

Den nye, allsidige serien fås også som et ledd i en MPS-avtale (Managed Print Service), en “At your side”-løsning som gir redusert skriverhåndtering, kostnadsbesparelser og økt produktivitet. 

 

Denne profesjonelle skriverserien oppfyller Brother sitt løfte om null avfall til deponi og kan kjøpes fra våre forhandlere.

 

Serien består av fire skrivere: HL-L6410DN, HL-L6210DW, HL-L5210DN og HL-L5210DW, en alt-i-ett skriver: DCP-L5510DW og fire skrivere: MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW og MFC-L6910DN.

Kontorlandskap med flere personer, bord og stoler to Brotherskirvere