1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2024
  5. Brother topper listen over de mest populære laserskriverne

Brother topper listen over de mest populære laserskriverne

Laserskrivere fra Brother utgjorde 26 % av det totale lasermarkedet i Europa i tredje kvartal (fra 1. juli til 30. september 2023).

I følge International Data Corporations (IDC) Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker utrangerte Brother nærmeste konkurrent HP med nesten 1,5 prosentpoeng. Dette er andre gang på 12 måneder at Brother har hatt den største markedsandelen innen laserskrivere, denne gangen i hele Europa. Nesten 390 000 enheter ble levert av Brother, med god støtte fra salget av Brother sine nye A4-laserskrivere.

Hvis vi ser spesifikt på leveranser av A4-laserskrivere, har Brother en enda større ledelse, med en markedsandel på 30 %. Det er nesten tre prosentpoeng foran HP som nærmeste konkurrent. Siden 2018 har Brother stadig økt markedsandelen sin for A4-laserskrivere i Europa og har hatt som mål å levere kvalitetsmaskiner til både private og profesjonelle brukere. 2023 er intet unntak, med lansering av flere nye laserenheter for å imøtekomme økt etterspørsel.

Christopher Marshall, Executive Director i Brother International Europe, sier;
“Vi forstår behovet for å utvikle i tråd med kundebehov, og derfor vurderer vi kontinuerlig produktporteføljen vår for å sikre at den er representativ for kundene våre. Veksten i lasertilbudet vårt styres delvis av satsingen på MPS (Managed Print Service) og abonnement, som er utformet for å imøtekomme behovene til kundene (både små og store virksomheter) og channelpartnerne våre. Ved hjelp av et enkelt, men omfattende tilbud kan vi raskt oppfylle de økende behovene til mange virksomheter i hele Europa, og dette gjenspeiles i de siste tallene fra IDC.”

 

Les om våre skrivere for bedrifter 

nummer en leverandør av laserskrivere