1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2024
  5. Brother International Europe og Cool Earth feirer 15 års partnerskap

Brother International Europe og Cool Earth feirer 15 års partnerskap

 

På Earth Day feirer Brother International Europe at det er 15 år siden de første gang inngikk et samarbeid med den veldedige organisasjonen for bevaring av regnskogen, og er dermed den lengstlevende kommersielle partneren.

Siden samarbeidet startet i 2009 har Brother støttet syv lokalsamfunn i Amazonas og Ny-Guinea og beskyttet 32 millioner trær på 78 000 hektar, som lagrer over 50 millioner tonn karbon og er avgjørende for å bekjempe klimaendringene. Som et resultat har dette gjort det mulig for lokalsamfunnene å blomstre og hjulpet Cool Earth med å beskytte noen av verdens mest truede planter og dyreliv.

Hisashi Ota, administrerende direktør for Brother International Europe, kommenterer samarbeidet: "Vi er stolte over å ha samarbeidet med Cool Earth i så lang tid. Vår "At your side"-visjon er alltid å gi kundene våre eksepsjonelle produkter og tjenester, samtidig som vi gjør det vi kan for å begrense vår påvirkning på planeten, og gjennom Cool Earth kan vi støtte viktig arbeid som utføres over hele verden."

Så langt har vi blant annet bidratt til å forbedre tilgangen til vann, sanitæranlegg og hygiene for over 2500 mennesker i Papua Ny-Guinea, og til lanseringen av Cool Earths regnskogslaboratorium i Peru, som gir tilgang til Wi-Fi, teknologi og kartleggingsverktøy slik at lokalsamfunn kan beskytte områdene sine mot trusler.

Matthew Owen, direktør for Cool Earth, sier: "Vi er utrolig stolte av det vi har oppnådd i samarbeid med Brother Europe, som ikke bare bidrar til å bevare regnskogen, men som også har sosiale og økonomiske effekter, alt fra å opprettholde livsgrunnlaget til å sikre inntekter og matsikkerhet for urfolkssamfunn."

Retur av brukte Brother-blekkpatroner og -tonerkassetter er et av Europas største og mest vellykkede gjenvinningsprogrammer.

Kundene blir bedt om å returnere brukte blekkpatroner (en gratis tjeneste), og Brother gjenproduserer eller resirkulerer 100 % av alle tonerkassettene som sendes tilbake, noe de har gjort siden 2013, uten at noe går til deponi. 

Ota legger til: "Uten den ekstra støtten fra kundene våre hadde ikke dette samarbeidet vært så vellykket, så vi vil også rette en stor takk til dem. Hittil har vi gjenprodusert over 40 millioner tonerkassetter, noe som sparer 1500 tonn plastavfall fra å havne på søppelfyllingen hvert år. En prestasjon vi alle er utrolig stolte av."

Hvis du vil ha mer informasjon om partnerskapet og hvordan Brother og Cool Earth bevarer regnskogen i Amazonas og samtidig støtter lokalsamfunnene, besøk: https://www.coolearth.org/act-now/business-partnerships/brother-international/

Regnskogen sett ovenfra