1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother lanserer den ultimate skriveren for langt format – fra A4 til banner

Brother lanserer den ultimate skriveren for langt format – fra A4 til banner

Brother har lansert sin nyeste multifunksjon langformatskriver for skrivebordet, som er perfekt for små og mellomstore virksomheter som ønsker å lage markedsføringsmateriale.

Denne nykommeren fra Brother dekker alle utskriftsbehov, inkludert A4, A3, skilt, plakater og bannere med en lengde på opptil 2,7 meter.

MFC-J6959DW-skriveren er designet for å gi utvidet funksjonalitet. Ikke nok med at den kan lagre og skrive ut fra papirruller, den kan også skrive ut kantfritt og automatisk kutte dokumenter i nøyaktige lengder. Brukeren får et ferdig produkt med en fin finish.

Henning Elkjær, Sales Director Denmark & Norway fra Brother, sier: “Vi vet at virksomheter har det svært travelt, og vi ønsker å gjøre ting enklere ved å tilby førsteklasses teknologi som oppfyller alle utskriftsbehovene i en virksomhet.

Vår kompakte skriver for langt format gjør en stor forskjell i små og mellomstore virksomheter. Med muligheten for både å skrive ut, skanne, kopiere og til og med fakse i en og samme maskin, fjernes behovet for å ha flere og ofte mer kostbare enheter.”

Det kompakte, stilrene designet gjør det mulig å plassere skriveren hvor som helst på kontoret. Og det unike papirmagasinet sørger for at papirrullen er diskret plassert inne i enheten, slik at skrivebordet holdes rent og ryddig. 

Når det ikke skal skrives ut på papirrull i langt format, kan brukerne enkelt erstatte rullen med opptil 500 ark A4-papir og fortsette å skrive ut i det formatet.

Enheten bruker også Brother sin patenterte MAXIDRIVE-chip for å få ultrarask fargeutskrift med varig premiumkvalitet.

MFC-J6959DW gir profesjonelle resultater av høy kvalitet og er perfekt for små og mellomstore virksomheter, detaljhandelen, mindre trykkerier og fotografer som ønsker å investere i en skriver for langt format.

Henning Elkjær tilføyer: “Den nyeste modellen i vår serie av skrivere for lengre formater åpner uendelige muligheter for utskrift.”

 

Klikk her for produktspesifikasjoner

Klikk her for bruksområder og inspirasjon  

Brother MFCJ6959DW skriver med en utskrift i langt format av en fjellkjede