1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother lanserer to nye fargesterke og tilkoblede LED-skriverserier – perfekt for hjemme og mindre kontor

Brother lanserer to nye fargesterke og tilkoblede LED-skriverserier – perfekt for hjemme og mindre kontor

 

Hjemmekontor – mindre virksomheter

Det er med stolthet at Brother presenterer siste nytt innen LED-fargeskrivere, utviklet for å bidra til produktivitet på hjemmekontoret eller hos en mindre virksomhet. Enhetene er designet for stillegående drift, samtidig som de tilbyr overlegen kvalitet og høy utskrifts- og skanningshastighet. I tillegg har de automatisk tosidig utskrift. Serien holder kostnadene nede på grunn av medfølgende høykapasitetstoner, store papirmagasin og en separat trommel som håndterer store utskriftsvolumer og dermed ikke krever hyppig utskifting.

Disse trådløse enhetene gir deg også en rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert Gigabit Ethernet, 5 GHz wifi eller USB, overalt på kontoret eller på farten med en mobil enhet. Med USB-tilkoblingen kan du raskt skrive ut dokumenter direkte fra en USB-minnepinne uten å trenge datamaskin, og med det brukervennlige grensesnittet kan du begynne å skrive ut rett etter utpakking.


Denne serien av LED-fargeskrivere omfatter en skriver – HL-L3220CW, som gir flotte utskrifter, og en multifunksjonsenhet for utskrift, skanning og kopiering – DCP-L3560CDW. Serien omfatter også MFC-L3760CDW, en multifunksjonsenhet med funksjon for å skrive ut, skanne, kopiere og fakse.

 

For større virksomheter

Denne plassbesparende serien av LED-fargeskrivere består av svært stillegående og effektive enheter med et fleksibelt utvalg av sikkerhetsfunksjoner og løsninger som kan tilpasses behovene til hver enkelt virksomhet.

I likhet med LED-serien for hjemmekontoret og mindre virksomheter er også denne serien utviklet av eksperter for stillegående drift og med en hastighet som er opptil 25 % høyere enn forrige generasjon. Skriverne i denne serien gir smidig papirhåndtering og mulighet for ekstra papirmagasiner for å imøtekomme behovene til virksomheter med store utskriftsvolumer. I tillegg finnes det høykapasitetstonere til disse modellene.

Alle enheter har sikkerhet som standard, ved hjelp av trelags beskyttelse med en rekke robuste funksjoner som kan skreddersys for den enkelte virksomheten.

Modellene er i tillegg kompatible med Brother sine løsninger og kan integreres med tredjepartsløsninger, inklusive bransjelederne Kofax og YSoft, slik at virksomhetene har full fleksibilitet ved dokumenthåndtering, sikkerhet og kontroll.

Serien av LED-skrivere for større virksomheter omfatter to skrivere, HL-L8240CDW og HL-L8230CDW, i tillegg til to multifunksjonsskrivere med faks, MFC- L8340CDW og MFC-L8390CDW.

Ved hjelp av appen Brother Mobile Connect (gratis å laste ned) kan du skrive ut på alle skrivermodellene som er nevnt over, når som helst og hvor som helst. Skriv ut og skann (skanning krever multifunksjonsenheter) dokumenter på farten og bestill originale rekvisita fra Brother levert  på døren.

 

Brother originale rekvisita garanterer gode resultater, hver gang. Dokumentene dine er viktige, så ikke ta risikoen med å få dårlig kvalitet. Bruker du original Brother-toner, er du sikret skarpe og tydelige dokumenter som tåler tidens tann. Skriv ut mer og spar mer med høykvalitetstonere fra Brother og en verdipakke*.

 

Husk at tomme blekkpatroner og tonerkassetter fra Brother kan returneres kostnadsfritt til Brother. Vi sørger for å resirkulere dem. Vi er svært opptatt av gjenproduksjon og reduserte CO2-utslipp, og vi sender null avfall til deponi.

 

De to nye seriene av LED-skrivere er nå tilgjengelige hos din Brother forhandler.


*Bare HL-L8240CDW, HL-L8230CDW, MFC- L8340CDW og MFC-L8390CDW.
dame som sitter ved et arbeidsbord  i et kontorlokale og tar ut en utskrift av en Brother skriver