1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother var laserskriverselskap #1 i Vest-Europa i siste kvartal 2022

Brother var laserskriverselskap #1 i Vest-Europa i siste kvartal 2022

I følge International Data Corporations (IDC) Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, overgikk Brother sin nærmeste konkurrent HP, med 2 prosentpoeng og var førende i det samlede salg av laserskrivere i siste kvartal av 2022. Brother solgte litt over 395.000 A4-enheter i hele Vest-Europa, en økning på 13 % (13,9) %) i forhold til forrige kvartal. Når man ser på A4-lasersalget alene, øker denne ledelsen til 3 prosentpoeng, hvor Brother tar 35 % av markedet, med et salg som er 9,5 % større enn HPs*.

I Norge har Brother for øyeblikket en markedsandel på 39,5 % av det totale lasermarkedet.

Siden 2018 har Brother kontinuerlig økt sin andel av A4-lasermarkedet over hele Vest-Europa, og oppnådde 30,7 % av alt salg i 2022, som er en økning på 6 prosentpoeng de siste 5 årene**.
Dermed oppnådd Brother den største økningen i markedsandeler i forhold til alle andre virksomheter. Denne økningen er et resultat av Brother sitt brede utvalg av maskinvare, tjenester og deres evne til å samarbeide med bedrifter for å skreddersy løsninger som er tilpasset  deres behov.

Christopher Marshall, Executive Director hos Brother International Europe sa; "Disse tallene viser ikke bare styrken til det nåværende lasermarkedet for bedrifter, men også tilliten til hva Brother kan tilby på dette området. Hvert år øker vi salget og leverer flere maskiner til bedrifter over hele Vest-Europa, og jeg er overbevist om at det skyldes kvaliteten på det vi tilbyr og vår evne til å samarbeide med kundene våre for å støtte deres nye behov.»

Brother sitt utvalg av A4-laserskrivere er godt plassert i det nåværende markedet. Det understøtter hybridarbeid og navigerer i en utskriftsinfrastruktur som støtter en spredt arbeidsstyrke som jobber på forskjellige lokasjoner.

Chris la til; «Å støtte virksomheter gjennom perioder med endring er utrolig viktig for oss i Brother, og vi streber hele tiden etter å tilby løsninger som støtter våre kunder gjennom utfordringer de måtte stå overfor. Og med det nåværende klimaet og utviklingen av arbeidet, ønsker bedrifter enklere, smartere og mer fleksible løsninger som kan tilpasse seg deres endrede behov, og vi er i en perfekt posisjon til å tilby det.

Brother sin A4-laserportefølje skal utvides ytterligere i år, med en rekke kompakte profesjonelle fargeskrivere som tilbyr fleksibiliteten til å møte behovene til dagens virksomheter, samt ytterligere to serier designet for å møte behovene til hjemmekontorbrukere.

 

* Kilde: IDC WW HCP Tracker, mars 2023

** Kilde: IDC WW HCP Tracker, mars 2023

 

 

FCL SMB Lifestyle Selects 15_Sitecore