1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother Industries (U.K.) Ltd feirer et tiår med null avfall til deponi i Europa

Brother Industries (U.K.) Ltd feirer et tiår med null avfall til deponi i Europa

Brother Industries (U.K.) Ltd feirer et tiår med å sende null avfall til deponi i Europa. Markedslederen viser vei til bærekraftig produksjon. Siden 2013 er null avfall blitt sendt til deponi ved det walisiske gjenproduksjonsanlegget.

Søster-anlegg Brother Industries (Slovakia) s.r.o, som også følger en null avfall til deponi-politikk har heller ikke sendt noe til deponi på et tiår.
Det betyr faktisk at Brother sitt europeiske gjenproduksjonsprogram har forhindret 35 millioner tonerkassetter1 fra å gå til deponi, noe som tilsvarer rundt 17.500 tonn avfall.
Til sammenligning blir svimlende 350 millioner skriverpatroner hvert år kastet på søppelfyllinger over hele verden – i beholdere som kan ta opptil 1000 år å brytes ned.

Ved å resirkulere tonerkassetter kan du forhindre at de havner på søppelfyllinger eller i forbrenningsanlegg.

Dedikert til "Null avfall til deponi"
Brother Industries (U.K.) Ltd kan skryte av en av de lengste gjenproduksjonsordningene i Europa, og har samlet inn brukte tonerkassetter i nesten 20 år. Dette har vokst jevnt siden.
Fra å åpne deres første dedikerte gjenproduksjonsanlegg i 2008 til de europeiske anleggene ble sertifisert karbonnøytrale, har vært litt av en reise.

Begge fabrikkene kjører nå på en kombinasjon av fornybar grønn energi drevet av solcellepaneler og jordvarmesystemer1 – noe som teamet har jobbet ekstremt hardt for å oppnå.


Hvordan fungerer "Null avfall til deponi" hos Brother Industries (U.K.) Ltd?

Resirkulering med Brother Industries (U.K.) Ltd er enkelt, raskt og helt gratis. Kunder sender ganske enkelt tomme tonerkassetter eller blekkpatroner tilbake via en av de godkjente returordningene, og Brother tar seg av resten.

Når du returnerer en tonerkassett til Brother, går den gjennom en nyskapende 150-trinns gjenproduksjonsprosess for å sikre at hver kassett er så god som ny. Alt som ikke kan gjenproduseres på grunn av skade eller slitasje, er 100 % resirkulert.
Ved å demontere den brukte tonerkassetten, bytte ut slitte deler, rengjøre den og sette den sammen igjen, kan Brother gjenprodusere 86 % av returnerte tonerkassetter, etterfulgt av strenge kontroller for så å sende dem tilbake til kundene med nøyaktig samme kvalitet som nye.

Ved å gjøre dette sparte Brother i fjor rundt 4500 tonn CO2 fra å komme ut i atmosfæren, tilsvarende å ta nesten 1000 biler av veien.

Hva sier Brother Industries (U.K.) Ltd om "Null avfall til deponi"?
En talsmann for Brother, Julian Cooper, sier: «Vi forstår at bærekraft er viktig for kundene våre, og det er grunnen til at vi er så stolte over denne tiårige milepælen med null avfall til deponi i Europa.»

«Som en bærekraftig produsent jobber vi i Brother for å minimere vår innvirkning på planeten, og det har alltid vært en grunnleggende del av det vi gjør og som gjør oss spesielle. Fra utvikling av langvarige, holdbare produkter, til etisk resirkulering eller gjenprodusering av 100 % av originale Brother blekkpatroner og tonerkassetter, er vi forpliktet til null avfall til deponi og også å gjøre vårt for en mer bærekraftig, karbonnøytral fremtid»

Du kan gjøre ditt for miljøet ved å returnere brukte originale Brother tonerkassetter og blekkpatroner. Disse vil bli gjenprodusert eller resirkulert for å sikre at ingen Brother-forbruksvarer havner på søppelfyllinger i Europa.

Ground Source Heating system kun aktiv i Brother Industries Slovakia

 

Brother og null avfall til deponi i 10 år